Baby ako naučiť dcéru spinkať bez perinky alebo zavinovačky? Máme aj hniezdo v posteľke kúpené ale nič unas je také teplo v dome a ona zababušena 🤦♀️ dcéra má 7 týždňov
A jaký je důvod ji to odnaučovat? Však je jí tak moc dobře, dopřej jí to, čím déle, tím lépe, je velmi, velmi malinká, chce mít pohodu, teplo, pocit náručí....
skus nejaku inu perinku/zavinovacku, zrejme ma rada ten pocit zavinutia a blizkosti ako v brusku - nas maly ma navyse silny moorov reflex ma 6 tyzdnov, takze musi mat zavinute ruky minimalne - pouzivame iba plienku, do ktorej ho zakrutime ako to robili v porodnici alebo mimi perinku alebo swaddle me
klasicku perinku tiez nepouzivame, lebo sa v nej velmi potil
tiez by som ju neodnaucala, ked sa jej to paci a ma to rada
Nám sa to nepodarilo,spavala v perinke, potom sme mali mimi perinku a swadle me zavinovacku, nechcela to sama okolo 6 mesiaca keď za začala stavat na nohy a vymýšľať.
Pri dcére som používala zavinovačku tusim do pol roka, keď už jej odtiaľ trčali nozicky😂Uspavala som na rukach, inak nezaspala. Tým, že už bola velka jej zavinovačka aj uspavanie na rukách prestalo byt pohodlne a tak sme presli do postieľky, kde mala zrazu vela priestoru.
Moji chlapci mali perinku do 10-11 mesiacov :D samozrejme to uz mali nohy vonku, no radi sa do nej tululi, nechala som ich. ved nekurte, vetrajte. V noci je uz 12 stupnov, tak kolko mate dnu ked vetrate?
Malá má 6 narodila sa v júli a ehm vonku bolo 35 stupňov a malá v plienke v kočíku zaviazaná v perinke 😀😀😀 inak nespala
@kamca495 ahoj, ja som oducala že najskôr som uspavala bez perinky cez deň jeden spánok potom dva... najhoršie to bolo na nočný spánok, tak som ju uspala v zavinovačka a keď spala tvrdým spánkom tak som zavinovačku rozviazala. Samozrejme prvé dni boli náročnejšie ale zvykla si, a to mala 8,5 mesiaca.