Ahojte, nájde sa maminka s podobnou skúsenosťou ? Moj drobec ma 8m. Od narodenia je plne kojeny, denne vypije pomedzi prikrmy 1,5 dc vody. ALE lyžičkou 😊
Kúpila som už 6 flasiek, všetky odmieta 😀
Ak je niekto kto ma alebo mal rovnaké babo, podarilo sa Vám to zmeniť a prijať fľašu ?
@luba41 väčšinou je veľa vyliate, mám malú vrtuľu takze by mi fľaša uľahčila pitie mimo domu napr.
@lelinka611 tak mimo domu - flaška s náustkom..ako nudzový spôsob skusit....
@luba41 vďaka 😇🙏🏻
@lelinka611 moja tiež nevedela piť z fľaše. Naučila sa piť zo slamky (mala asi 8m) a kúpili sme jej termo fľašu na vodu.
@jankaatg termo hlašu mame tiež, tak kúpim len sosák namiesto cumlíka , vyskúšame
Cumlik sme vynechali, nemal uspech nejak, presiel na slamku, najprv avent hrncek so slamkou, potom thermos so slamkou. Z neho menej vylieval a ešte klasika z hrnceka pil. Treba to len vydržať, kym sa nauci sam poriadne pit..
Nemať mlieko v prsníku je naj riešenie. Nebude mať na výber. 😉 Starší od 8 mesiacov, do mesiaca sa naučil, je odišlo postupne mlieko a teraz mladšia, odišlo rýchlo a nečakane mlieko zo stresu a nemá problém s fľašou, hneď sa chytila a dokonca v noci lepšie spí.
@lelinka611 az po roku.. a to sme poskusali flias, ze az!
Ale dojcili sme sa dalej. Pekne po roku pila aj z flase vodu a aj sa strasne vela dojcila este.
@lelinka611 mne syn odmietabtiez flašku ja som mu kúpila čo sú poháriky od 6mesiacov a s toho ako tak cuca
Ďakujem Vám krásne dievčatá , kojit určite neprestanem a fľašky , poháriky poskušam 😇
a ptrebuje sa učit flašu? je to zbytočné..podávat pitie normálne pohárikom