Ahojte maminky,
ako ste naucili vase deticky na kocarik? Moja ma 7 mesiacov a vobec mi nechce byt v kociariku (uz mame sportiak) - davam ju do polosedu/sedu, ale vydzri tam max 5 - 10 min a potom pisti. Skusala som aj po lezacky, ale tiez neuspesne.
Mam aj Manducu - ale vpredu mi tam tiez nie je spokojna. Skusame sa teraz nosit na boku, ale to sa mi nezda taka "stabilna" poloha pre nu na dlhsie nosenie.
Pri d ére som kočiar zrušila na9 mesiacov a pri synovi som si to "užila "do 12 mes. 😄😄 ja ked vidím ako sedia v kociariku cca 2 ročne deti tak prvé co ma napadne ze ma asi zdravotný problém. 😉😉
@kristinkahugo nemyslím si, že by malo 2 ročné dieťa zdravotný problém ak sedí v kočiari. Ak sa potrebuješ niekam rýchlo dostať a nemáš kde nechať dieťa, tak predsa nemáš čas na to, aby si s dieťaťm išla pomaly chôdzou.
To bolo poňaté humorne su tam aj 😄.ja rozvážať dve deti od narodenia takze zážitky s rýchlom presunom mam viac ako dosť, jednoducho povedané su aj deti ktoré v tom kociariku sedieť nebudú. My sme používali trojkolkou a na rok a pól ked syn zistil te existuje odraazadlo tak k behaním a kondičkou nemam problém.
@kristinkahugo jááj prepáč 😉 chyba na mojej strane. Som to nepochopila 🙂 A máš pravdu, niektoré deti v tom kočiari naozaj nechcú byť 🙂
@adela215 😀😀😀
@kristinkahugo U nás takisto, moje ani za pána v kočiari byť nehceli, od troch mesiacov som ich nosila v takom nosiči na chrbáte, aby mi nakukali cez chrbát, museli byť stále v obraze, v šiestich mesiacoch už obaja štvornožkovali, takže zase o dovod menej udržať ich v kočíku, no a v roku, zistili, že existuju odrážadlá, tak to sme využívali na RYCHLY PRESUN, teraz bicykle, a rýchlejšie sa už presuvať ani nemožme, niekedy mi z nich vlasy dupkom stoja 😝
@gaby21 hej presne tak . Hlavne ze pri dcere som dala za kočiar 35 000sk sak nech ma neee😜😜😜 som sa poučila . Teraz pri synovi minimalizujem "náklady".niekedy až mam výčitky ze mu žiadne hlúposti nekúpim.
Ale neboj zainvestuješ do parádneho bicykla, to bude radosti, ja som chvalobohu dala za kočiar z bazáru 100 eur, a potom ho ešte za 50 predala 😀
naša malá tiež stále pišťala v kočiari ale odkedy tam má hračky je po probléme
@gaby21 no ved to sa nebojím ze dajako extra posetrim😊😊😊. Tie bazary su super vec. Pri prvom človek nevie co od radosti ale zisti ze fakt je to všetko marketingový ťah na rodičov .
Skús ju nejak zabaviť. Daj jej hračku, chrumky, rohlík. Ani môj syn od istého času nechcel byť v kočári. No teraz je tam celkom rád. Podľa mňa to prejde 🙂