Ahojte, poraďte ako najjednoduchšie naučiť dieťa vyzliekať tričko? Teda chytiť za golier a ťahať cez hlavu a potom ruky, alebo najskôr ruky von a potom cez hlavu? Alebo máte iný postup? Ja už som z toho taká dopletená, že už ani sama neviem 🤣
ako mu je lepsie - treba skusat. Chytit za golier a tahat asi velmi nepojde lebo deti nemaju moc dlhe ruky. Vacsinou to ide tak, ze z boku vytiahne rukavy a potom zvysok cez hlavu. Alebo ak by sa podarilo tak prekrizit ruky na bruchu, chytit spodok tricka a tahat cez hlavu.
Chyti vzadu na chrbte tricko ( nie golier) a taha cez hlavu. Takto mu pojdu aj ruky spolu s celym trickom.
Ja som ho naucila metodou ako som to robila ja ako dieta, laket do tricka a cez hlavu . Naucil sa okamzite a to bol fakt maly nešika 😇
ďakujem za rady, budeme skúšať 🙏
Moj dá hore ruky zo zadu ťahá a vytiahne aj ruky 😂
Vyzliect tricko/pulover je najtazsie. Nas sa to naucil ako posledne a aj to musi byt volnejsie, alebo velmi elasticke tricko. Lebo tesne nema sancu dat dole sam.
Ucit ho tak ze prekrizi ruky a taha odspodu je prilis komplikovane a chytit za hlavou a tahat cez hlavu nedokazu kym nemaju dost dlhe ruky.
Pozri si toto video. Toto je skutocne ucinna metoda. Vopchat do tricka jednu ruku a potom uz to vedia vytiehnut cez hlavu.
https://www.google.com/search?q=how+to+teach+ki...
Nauci sa samé
Povedat mu: “ideme do bazena”. To uvidis ako sa samo vyzlecie zrazu 🤣👌od 2 rokov sa zacal tak sam ked to pocul. 😁
Ja si myslim, ze to netreba ucit 🤷🏼♀️ odpozoruje, poskusa a nauci sa samo. Ja mam 4,5r a nijako som ju to neucila. Jedine gombicky na svetroch sme trenovali, aby si vedela zapnut/odopnut. Teraz sa chce naucit snurky zaviazat, tak to beriem tak, ze jej treba ukazat a naucit.
Učila som ho s básničkou. Systém bol, že chytiť dole za kraje s rukami do kríža a ťahať hore cez hlavu. Básnička: rúčka sem a rúčka tam, do kríža ich poskladám, potom ťahám tričko hore, raz, dva, tri a už je dole. Pri básničke skladal rúčky, pravú vľavo dole, ľavú vpravo dole a pretiahol cez hlavu, páčilo sa mu to. Môj výmysel 🙃
Rozmýšľam práve že ja som vôbec to syna neučila, sám sa naučil. Dáva dolu najorv rukávy a potom stiahne cez hlavu. A dcéra už opakuje po ňom. Takže ja som neučila vôbec, akurát oni nosia voľnejšie veci, tak možno preto im to ide ľahko
@jaskolka moja detto . Sama ,aj rovnakym stylom ako tvpj syn😅
Najprv sa vyslobodit z rukavov a potom stiahne cez hlavu. Chytit vzadu na chrbte tricko - to je maly jogín 🙂
ja si dodnes vyzliekam tričká tak, že prekrížim ruky, chytím spodok trička a ťahám hore cez hlavu, vlastne ho obrátim naruby keď ho vyzliekam .. a viem si ho aj takto naruby obrátené obliecť ...
neucila som, ale mozno v skolke ju nejako trenovali, neviem. jedneho dna zacala s tym sama. ale robi to tak ako ju vyzliekam ja- najprv von ruky a potom cez hlavu. tricka zatial idu tie elastickejsie. uvidim, ako to pojde s dlhym rukavom...
Nechaj dieťa, nech to skúša samo, ako chce, samo zistí, ako mu to ide najlepšie 🤷 mojich som takéto veci vôbec neučila ... Skušali, kým na to neprišli ...
Ja sa pripojim hneď s podotazkou ako naučiť dieťa obliecť si tričko? Vyzliekať vie cez lakeť a potom pretiahne cez hlavu, ale čo obliekanie ? Stále potrebuje pomoc , ruky dá hore a ja mu tričko tak nastavím a on si už dá dnu ruku a hlavu prezlečie len sám to ešte nevie,, inak ostane časti oblečenia zvlada aj vyzliecť obliecť ďakujem za radu
To fakt?! 🤨🤨🤨
@linki90 s obliekaním u nás práve nebol žiaden problém. My obliekame tak, že si chytí tričko na spodku chrbtovej časti, pretiahne cez hlavu a potom si chytí spodnú časť už prednej strany a najskôr jednu ruku do rukáva a potom tú druhú. Takto to ide super.
@andreatytler ďakujem 👍
Ďakujem krásne za všetky rady a tipy 👍 ideme skúšať 🤞🏼
@andreatytler Už aj toto sa treba učiť podľa netu? :D Ja ani neviem ako dokázali nás obliekať dakedy bez internetu 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂 😂
@sisska96 A to naco je dobry tento vysmech?
Ak by som to opisovala moze to tomu druhemu cloveku byt tazke si predstavit. Ak pripnem video, je to hned jasne.
Nie je na tom absolutne nic smiesne ak si pohladam na internete ako naucit deti obliekat a vyzliekat. Prave naopak. Kolko frustracie deti pri tom zaziju ked im to nejde ale chceli by.
A je to prave o tom ze volakedy nas obliekali namiesto toho aby nas ucili sa obliekat.
Akurát to riešime a najlepšie mu to ide keď ťahá najprv rukávy a potom cez hlavu