Ahojte maminky, prišla som si po radu. Mám skoro 2 ročnú (21 mes.) dcéru a nevie piť z pohára. Pije z fľaše so slamkou ale z pohára ani za svet. Iba v rámci hry sa napije “akože” z prázdneho pohára ale z plného ani za svet, radšej sa bude babriť vo vode 😂 Z prázdneho sa dá napiť aj mne, ale tiež len v rámci hry. Je nejaký trik ako ju to naučiť? Z tých učiacich netečúcich pohárov piť nechce.
Ďakujem za radu.
Moje sa naučili s poldecakom.
Ked sa potrebuje babrit vo vode, tak ju nechaj. Vela deti ma v tom veku potrebu tejto sensorickej aktivity... To babranie je pre nu zabavnejsie ako pitie. Napln jej tu potrebu. Daj lavor na zem v kupelni a do neho zopar poharikov s vodou a nechaj ju babrat.
Najlepsie je dat jej poharik ked sa kupe. Vtedy sa moze aj babrat aj pit.
Toto som vobec neriesila ze kedy a uz vobec ze nejaky trik. To su nejake preteky? Od akeho veku mà dieta vediet pit z poharika? Moja prvorodena do dakych 2r ani vodu nepila len materske. Syn zacal vodu skor okoko roku . Naucili sa najprv z flase. Z pohara ani Neviem kedy . Uplne v pohode. Take detske lahke plastove pohare Dala som na spodok mlieko . Kratke pohare su neprakticke skor sa vyleje. Skusala som aj espresso salky z tych to ide fajn len su hnet prazdne. Nechaj nech si pije ako chce nenut hrncek casom to pride same.
Ja som vobec neriesila, az raz sme zabudli pitivo doma, dala som jej z pohara a krasne sa napila bez oblievania😊. Mala asi 2 roky
Skúšajte vo vani.
Daj jej pohár a hotovo.. naučí sa. Na začiatok málo vody, alebo čo pije, postupne pridáš. Nie je to žiadna veda 😉
No moja vie piť od 6 mesiacov z pohara ale za to do teraz zo slamky nevie😂😂😂 ma 13m
Dat do pohara zo dve lyzice vody, ked sa s nim bude hrat, pochopi co vlasne pitie z pohara znamena. Oleje sa par krat, ale nauci sa