Ako naučiť dieťa na šiltovku?

1. jún 2023

Ahojte, chcem sa opytat na nejaku radu ako naucit dieta na pokryvku hlavy v lete. Mam skoro 2r. dvojicky a co nechce jedna to nechce ani druha🤦‍♀️. V zime problem nieje, nosia ciapky, nevadia im. Minule leto nosily take tie satky na gumicku, ale tento rok nechcu nic. Satky si nenechaju ani len nasadit na hlavu, siltovku sekundu po nasadeni davaju dole. Aj som ich vychvalila ake su krasne, ukazala v zrkadle, ja som si dala siltovku, nic.
Dakujem

slavomira236
1. jún 2023

Dverka tiez nechce neriesim

divokykonik
1. jún 2023

Ja som tiež skúšala krpcovi dať šiltovku, klobúk a v sekunde to bolo dole. Kúpili sme mu teda takú vzdušnú čiapku a tá sa mu páči. 😀

valikadzm
1. jún 2023

Pri našom pomohlo, keď som mu raz povedala, že aj tatik má. Pozrel naňho, dal si ju na hlavu a odvtedy NO PROBLÉMO 😃 ale neviem,či to zaberie aj u vás...

mamickalisticka
1. jún 2023

Naši 2r chalani dvojičky neznášajú šiltovky, ale maju lindex klobúčiky na šnúrku, ak davaju dole zaviazem na uzol a prestane ich to baviť ale teraz po novom už chodia aj s rozpustenou šnúrkou, lebo nehovoríme klobúk ale čiapka.. čiapku majú radi a nepotestuju 😂🙄

veronykacs
1. jún 2023

na ihrisku na hupačke mu svietilo do oči, tak som mu ukazovala, ze aha aký super tienik spraví šiltovka, už nesvieti slnko do oči! :D a pomohlo, ale ozaj iba na slnku, akonáhle prideme do tieňa šiltovka letí :D

x_mery_x
2. jún 2023

Moj nosil capicu aj cele leta, teraz ma uz 3,5r a v pohode si zoberie sam siltovku a klobuk, minule roky vobec

elis248
2. jún 2023

Pomohlo, keď som povedala, že mu nebude svietiť slnko do očí. Že mu to urobí tieň.

autor
3. jún 2023

Baby dakujem za rady. Este ma napadlo skusit to tak, ze im ju necham niekde na ociach, blizko nich pri hre a ze ai ju zacnu same davat na hlavu.