Ahojte maminky prosim Vas uz sme s manzelom zufali. Mala 4 mesacna bambulka nam nechce byt v kociku vyzdri iba ak doma zaspi a nenapadne ju prelozime pokial sa nezobudi pretoze ked ju dame do kocika bdelu vobec hned plac. To iste v aute. Co robit? Ako ju na to naucit? :( prosim mate nejake rady? Vyplakanie nie....
@dorry26 vzdali sme to,len k svokrovcom co je cca 10 min. a po meste na max 15 minutove prevozy...ona vrieskala na raty, a kym sme ju potom ukludnili tak to trvalo...ked mala cca 9 mesiacov sla do velkej sedacky a uz sa s nou dalo, kedze videla vsetko co sa deje, v hlbokej vanicke bola asi 5 krat, vonku sme chodili v nosici, v sportiaku to uz bolo ok...staci len vydrzat a ono to pride ;)...druhy synator je total iny, v kociku do 10 minut spi a v aute detto...prajem vela trpezlivosti, viem co prezivate...
@dorry26 no má to.aj svoje plus aj mínus celkovo.ked sa.mame voziť tak chce vyliezť z kočíka zaspí len keď ju odparkujem takže po obchodoch behať a že dieťa spí môžem zabudnúť skôr je to o Tom že len hovorím tíško už ideš.von :D som.zvedava čo bude cez leto lebo v chodbe už spávať nebude môcť veľké okno na dvor a bazén to ju deti hneď zrušia...a na poschodí bude zasa 500 stupňov takže tam nezaspi :D moja dilema len príde :D
@dorry26 tiež odporucam iba vydrzat, kým ju to prejde, mali sme to podobne, maly vie vydrzat v kociku až odkedy sedi v športovom, väčšinou mu musím dat do rucicky chrupky alebo rožok a vtedy je v klude aj dve hod..Vo vajicku tiež nechcel byt, v aute vydrzi, odkedy ma sedacku v smere jazdy, takze z vlastnej skusenosti- chce to iba čas..Z vozenia v aute sme boli tiež na nervy, ale teraz je to už celkom pohoda...
@29simona29 keby mzoem dat sportovy.... :/ mame polohovatelny len ma dost strasia ze musi vediet sediet ze az vtedy
Čo tak vyskúšať kočík s korytkovym sedení, kde môžu byť takto malé deti v medzipolohe? Nás bol v korytku od troch mesiacov, spokojný. Prešli aj koliky a reflux ktorý bol najvyššieho stupňa. Keby som vedela dám ho tam aj skôr
@dorry26 kym nevedela sediet, a sla som s nou napr. k lekarovi, alebo siel manzel, tak som dala na kocik vajicko a tam na rozdiel od auta cca polhodku dala, kedze sa mohla pozerať po svete...sportiak az ked vedela sediet. Teraz pri druhom mam korytkove sedenie a maluch tam bol od 6 mesiacov aj ked nevedel sam dobre sediet 🙂
Este sa vas spytam mame kocik neonato puro je to korytkovy alebo nie? Ta sportova cast dakujem
@dorry26 mali sme to pri staršej...nepomohlo nič, len počkať, kým nezačala sedieť a mohla byť v športovej časti a pozerať sa na svet, to isté v aute, vo vajíčku plač a vreskot, vo veľkej sedačke pohoda, pozerá sa von oknom 🙂