Mam taky problem ze moj 5 mesacny chlapcek nechce cez den spat v dome iba von v kociari.ide zima a ja neviem ako to bude ked sa nebude dalo ist von. nechcem ho nechat vyplakat lebo ked tak silno place ma az modru pusu.poradte mi prosim co robit.dakujem
My sme spočiatku v zlom počasí kočík vyniesli domov na schodište a dcérku sme v ňom kočíkovali hore dole. Otvorili sme aj okno aby mala čerstvý vzduch. Neskôr sme vaničku z konštrukcie odopínali a nosili domov. Teraz to už máme jednoduchšie pretože malú máme vonku už vo športovom a vaničku máme stále doma. Malú uložím do vaničky a kolíšem ju v nej kým nezaspí. Občas to robím tak že ju zabalím do periny a kolíšem ju len tak na rukách. Hojdanie ju uspí a potom ju už len zložím na posteľ.
@mija99 davas ho spat len do postielky alebo kocika? ... uspavas ho? ... na rukach ti zaspi?
My chodime kazdy den von mame velky dvor a maly pospi aj 2-3hodiny.doma som tiez mu skusala otvorit okno ale nepomohlo.ked bol mensi zaspal mi na rukach aj doma ale teraz len pri prsniku.na rukach mi zaspi jedine von a to v zime nepojde.
Ved ja nehovorim ze s nim nebudem chodit v zime von ale ze bude trochu problem ho uspavat von na rukach ked bude fukat silnejsi vietor alebo bude velmi chladno.
nase deti tiez spali iba vonku v kociku.. teda oni by boli aj doma spali, ale bolo by ich treba predtym kojit az do nemoty, kym sa uspali, takze som preferovala ten kocik vonku, celu zimu 🙂 s tym otvorenym oknom sa mi to nezda, ved si narobite hroznu zimu v byte..ale zasa tiez som vonku uspala a doviezla na balkon, kde drobci dalej spali.. takze prichodu zimy sa nijak neboj..
@mija99, nenaucis ho nijak. Moja spavala malinka na balkone, do minus 7 stupnov sa da. Spala mi tak aj 2,5 hodiny. Na balkone, kocik cely zakryty, sice sa budila mozno kazdyc 45 minut, ale vzdy som ju povozila, kontrolovala som ju, a podla toho ako chladla som jej pridavala vrstvy. Vnutri by spala 45 minut max. Ak mate balkon tak si myslim, ze to je riesenie.