Zdravim ako mam naucit synceka zeby zaspaval sam v postielke? Doteraz robime tak ze zaspi primne na posteli a prelozim ho do postielky. Ale uz by som to chcela zmenit, ako mam nato ist? Dakujem za rady
v tomto to ma asi kazdy rodic inak, pretoze my sme tomu nasmu veru este dovolili v takom veku s nami spinkat. chceli sme si ho uzit co najviac :D teraz uz ma 4 roky a nema problem spinkat sam, ale ked bol maly, tak ani za svet v postielke. chce to cas.
Tazko. Doteraz sme pri detoch. Nie vzdy ale casto.
Tak nás má 19 mesiacov a odmalička zaspáva sám v postieľke. Máva samozrejme obdobie,kedy je placlivy a chce zaspať pri mne ba posteli,ale to len keď mu idú zúbky,alebo je chory. Inak ho položím s mliekom do postieľky a zaspí kým ho vypije.ono bude podľa mňa ťažšie ho na to naučiť,ak je zvyknutý spinkať pri tebe
@xeonela jo my tiež tak ja som pri mame spala do 8 rokoch v posteli pretože som mala nočné mory z tmy proste som sa strašne bála ..a moja malá bude u mňa spat dokiaľ bude potrebovať ❤️ práveže ja si ten čas veľmi ale veľmi užívam a veľmi mi to vyhovuje veď tie deti sú malé len raz ❤️ potom nám bude smutno
Mne sa naucil sám
@evka1608 ved je este maly. Toto si sa rozhodla ty, ale ty si dospela, tvoj syn je dieta, a nevi pochopit, preco ma byt odrazu sam, a zaspavat bez mamy
@evka1608 nas bol nauceny zaspat pri mne na posteli a prelozila som. Teraz ma 3 dni novu prizemnu domcekovu postel. Lahnem si s nim, za chvilku je tuhy a ja len odidem. Ma tam bocnicu, aj keby sa z postele zosuchol, tak na koberec z 10cm “vysky”. Uvazovala by som o vlastnej posteli na tvojom mieste, normalnej, nie postielke.
Casom sa takto snad nauci zaspavat sam, mozno po rozpravke a pod. Na obedny spanok to robim rovnako a bez problemov.
Len dat do postielky a skusat. Ked bude plakat, utisist a vratit do postielky. Ked sa bude v postielke len zabavat a hned nezaspi neriesit, nechat tak, skor ci neskor zaspi.