Ako naučím 20 mesačné dieťa spať v postieľke?

16. máj 2021

Prosim Vas ako naucim spat 20 mesacne same v postielke? Doteraz vzdy sam krasne zaspal, vzdy som bola pri nom, vecer mu citala, rozpravala a sam krasne zabuval v postielke ale posledne 2 tyzdne nechce sam, ani za obedom, ani vecer, skace , chce k nam do postele.ok, tak ho zoberieme ale kope v noci zo spanku, nevyspime sa vobec... ked ho dame potom v spanku do postielky, o chvilku sa zobudi a zisti ze je v postielke, krik , rev ze sme ho tam dali ☹ Ako navratit opat jeho zaspavanie v postielke? Dakujem

mamamasama
16. máj 2021

u nas presne rovnako... idu mu zubky, tak to prisudzujem tomu.. zatial ho nechavame u nas, lebo ked je vo svojej nevyspíme sa vobec... verim, ze to prejde a zasa bude zaspavat vo svojej...

beata_k
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
elizabet173
16. máj 2021

tiež si myslím, že sa mu v tej postieľke spí nepohodlne, skúsila by som klasickú posteľ so zábranou.

zuzkaa1991
16. máj 2021

Ja som mala posteľku pri posteli bez bočnice tak sme fungovali asi od 10m do 3 r. Pokial sme jej nekúpili postel a ked zaspala na posteli cca po 15min som ju premiestnila do postieľky a zaspavame s nou doteraz nie som typ ze ju necham vyplakat pred spankom uz je to lepšie od 3r. Ked prestalq spat ces kbed zaspi do par minut ale ináč sme bojovali aj hodinku a viac ;)

zuzikak
16. máj 2021

suhlasim s @beata_k - postielka mu moze byt mala. Skuste postel so zabravou a dat si ju blizko k posteli. Idealne tak, ze ked sa dieta zobudi a bude ta chciet citit, vies si postel pritiahnut a podat mu ruku kym nezaspi. My sme to tak mali a neviem si to vynachvalit. Ked sa zobudil a bol nervozny, znova som ho ulozila a drzal moju ruku, niekedy stacila len ruka (ani som nevstala). Maly sa upokojil, videl, ze som stale pri nom blizko a vyspali sme sa lepsie obaja.

selest
16. máj 2021

Moj 2.5 rocny tiez este stale spi v postielke len sme dali dole bocnicu. A tiez mal take obdobie ze akonahle sa zobudil hned letel ku nam do postele resp. aj ked sme ho spiac dali do postielky tak sa hned zobudil a plac a hned ku nam. No je to malicke dieta a neviem ako inak ho to naucit ako proste vzdy ked zaspi ho tam aj tak dat a vysvetlovat ze som tu hned vedla ak teda mate pistielku v spalni😅u nas to casom nejak preslo alebo teda pride ku nam semtam nadranom. Nejak to neriesim je to malicke dieta pride mi to normalne