Ako najkurioznejšie ste uspávali svoje dieťa?

petra2111
8. sep 2020

Ahojte,
chcem sa spytat,ci iba ja tu mam problem s uspavanim na obed a vecer alebo je tu aj niekto,kto to tiez zazil/zazival. Rada by som pocula nejake dalsie pribehy ako ste uspavali svoje deti Vy,najlepsie nieco vtipne,kuriozne.
Ja sa v mrazoch,horucavach prechadzam vonku s kocikom po kamenoch,aby sa kocik drncal a akonahle sa zastavim,ze uz nevladzem,hned je mala hore...v noci sa mi budi a musim kopat nohou do postielky,aby zase zaspala,inak stale place.
Poprosim,chcela by som tento prispevok na odlahcenie,na zasmiatie,co vsetko my mamicky musime podstupit,nie na poucovanie,ze co robim ja,ci ina mamicka zle.
Dakujem 🙂

petulda333
8. sep 2020

Ja som neuspavala, moje deti vobec nespali 😂 ale raz som s malou musela nieco robit, lebo vrieskala na cely panelak. Takze obliect a prechadzka o 2:44 🤦‍♀️

lauriema
8. sep 2020

@petulda333 ci pána si sa nebála sama vonku o taký čas?

petulda333
8. sep 2020

@lauriema nie, boli sme rovno pod kamerou a motala som sa okolo vchodu

andrea78
8. sep 2020

@petra2111 zapatie mixeru alebo vysavaca. Ked nevedel zaspat, unaveny uz plakal, no ukozit sa nevedel, stacilo zapat mixer alebo vysavac, spal do minuty😁. Jasneze to fungovalo v case, kedy mal spat, nie kedykolvek cez den😀. Inak presne ako Ty, hrbolaty teren. Ked sa mu prestal zafok natriasat, bol hore okamzite. Ked mu isli zuby ( s tymi sme si fakt uzili) a mal vysoke teploty, prechadzala som sa pravidelne s kocikom po ulici o tretej v noci, iba tak zaspal aspon na chvilu, slabsie obleceny, nech ho pri vysokej teplote ,,zachladim,, , cipky, sirupy, zabaly nefungovali, tak mi pediater poradil zobrat ho slabo obleceneho von, ze sa schladi a telotu zrazim. Fungovalo.

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
oli18
8. sep 2020

Vozili sme v aute po meste.

silver84
8. sep 2020

@petra2111 inzinieri z NASA by nad nasim konstrukcnym riesenim zajasali 😂 nudzove riesenie u kamosky

pribinak
8. sep 2020

@oli18 aj ja. V noci, ulice a cesty úplne prázdne. Isli u zuby, plakal, teplotoval. Kľudne so obetovala pol nádrže

sejan
8. sep 2020

@petra2111 no tak sa podrž... Naša keď nemohla zaspať a bola riadne unavená, tak u nás zabrala iba kosačka 😂😂😂 horšie bolo že keď bol manžel v práci. No tak som kosačku naštartovala, zaviazala tú rukoväť, aby mi nezhasla a pome ho.S jednou rukou tlačila kočár a druhou kosačku, ešte že máme kosačku s pojazdom😂😂😂 našej malej nestačil len zvuk naštartovanej kosačky,ale musela aj kosiť.Ju uspal ten zvuk nepravidelný, keď bolo sem tam viac trávy a kosačka viac zahučala😁😁😁

petra2111
autor
8. sep 2020

@viestta a to ako kocikovali cez zehliacu dosku...to neviem ako si predstavit?

marcellka32
8. sep 2020

Som išla v jarku s jedným kolesom pri chodníku väčšinou...inak dcéra mi spala len v kocari, takže jedno popoludnie riadne pršalo ale ja vonku s kočíkom, druhé som si naučila spať doma poobede 🙂

viestta
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
petra2111
autor
8. sep 2020

@silver84 a ta modra snurka,ta bola tiez na nieco,ze maleho hojdala alebo ta nemala ziadne vyuzitie....podla mna super ste sa vynasli...my sme nieco podobne u prababky takto vymyslali,ked nasa mala nechcela spat v cudzom prostredi a vyzeralo to podobne,takze prstek hore. 🙂

birika
8. sep 2020

nasa priatelka si v obyvacke namontovala kolajnice a cez ne kocikovali 🙂

uhnakova
8. sep 2020

ja moje obe deti este ako malinke babatka som davala do vajicka a nohou som vajicko hojdala 🙂. Vzdy si dobre pospali, kym sa vajce hybalo 🙂. Dcerka ked bola vacsia, tak jedine v kociku chcela cez den spat, takze az do dvoch rokov som ju vzdy musela dynamicky kocikovat az kym nezaspala, potom sa dalo kocik odstavit.

cecilia29
8. sep 2020

Tancovala som s malou - ona v polohe na tigrika - na pesnicky spevaka Malumu.

janynyna
8. sep 2020

@uhnakova bože ako u nás. Najprv vajíčko teraz kočík. Ešte,že večer zaspí sám 😂😂😂

autumm
8. sep 2020

@sejan ja odpadnem 😂😂 ze musela aj kosiť 👌👌

thoughtfulweirdo
8. sep 2020

Ja nič až také extrémne, ale do roka som jej musela držať ruku cez oči, aby zaspala a musela byť zosnurovana v tej klasickej bielej perinke úplne napevno, vyzeralo to celé skôr ako mučenie a nie uspávanie 😅 doteraz zaspáva tak, že si priľahne ruky 😄

silver84
8. sep 2020

@petra2111 chceli sme aby to aj hojdalo, ale to by sme museli varechy otocit dovnutra. aplikujeme na dalsi pokus 😂

petra2111
autor
8. sep 2020

baby ste perfektne,ja sa tu uplne šúľam na tích vasich pribehoch a vymysloch,co vsetko ste boli schopne spravit,aby bolo vase dieta spokojne.....brutal toto,ake musime byt vynaliezave a obetave,len aby dieta spalo

vulka
8. sep 2020

My sme taká športová rodina a máme doma kadečo. Raz sme syna uspávali tak, že sme po podlahe v izbe rozprestreli horolezecké lano a jazdili sme po ňom kočiarom, aby sa synátor unatriasal a zaspal 🙂

jeanne14
8. sep 2020

Ja tiež nič extra ale môj syn vedel zhruba polroka zaspať iba tak že som ho držala za nohy 🤷‍♀️
Prvý pol rok som musela hopsať na fit lopte. Potom držať nohy chodidla 😅 a mat pustený zvuk fenu z mobilu 😂

dennissa16
8. sep 2020

@sejan tak toto budem rozprávať ďalej na ihrisku a tak ako príbeh jednej chudinky obetavej matky 👍🤣 je to pecka

sejan
8. sep 2020

@dennissa16 dúfam že pobaví okolie 😁😁😁

sejan
8. sep 2020

@autumm áno nestačilo monotónne brrrrrrm..... Muselo to byť brm brrrm brm brrrrrrm brrm😂😂😂

eriksonka1234
8. sep 2020

@petra2111 dcéra zaspávala do roka v hojdajucom sa vajci, manžel navrtal skoby medzi dvere, a ja som jej musela spievať Českú hymnu😂, keď som prestala znova od začiatku som musela spievať, inak otvorila oči

adelii
8. sep 2020

Vozila som deti v aute po poliach a lesoch, kde to drncalo, a ked zaspali, casto som si pospala aj ja, bolo to hrozne obdobie... Len som sa obávala, aby nás niekto nenasiel a nemyslel si, ze sa pokusam o nejaku samovrazdu 😁

cacianka
8. sep 2020

@oli18 aj susedia u mami.naložili najmladsiu do auta a vozili po dedine.zakruty po uličkách, hrbole...
Inak vrestala ako besnaá

25jesss25
8. sep 2020

No smejem sa 😂 prvý syn zaspával na rukách a dookola som mu musela spievať kukulienku (mám fakt otrasný hlas), druhý syn zaspaval na zvuk vysávača z mobilu a teraz tretia dcéra zaspáva na zvuk dážďa 😂😂no keď je veľmi unavená tak sa jej ťažko zaspáva, ako napr včera ešte o 22hej vrieskala, s mužom úplne vyfluseny sme nevedeli čo snou, ja som ju hojdala a prechádzala sa snou na rukách a on s mobilom v ruke, zo zvukom dažďa chodieval za vedľa nás 😂 akože keby nás pri tom niekto videl, asi nám vybAvuje spoločnú izbu na psychoške