Ako na záchvaty plaču (nielen) zo zubov u 4-mesačného?

pauli_cka
2. okt 2019

Mamky,ako upokojujete svoje deti,ktorým idu zuby? Moj straaaaaaaaaaaasne place,neutisim ho nikde,nevie sa sam prehrat na hracej deke ako doterqz,nic mu nie je po voli... mame 4 mesiace,ze idu zuby nam potvrdila aj dr, okrem toho mame reflux.... no co vam poviem,je to na slucku :/

evkakozickova
2. okt 2019

@pauli_cka To je len také obdobie prejde to ešte koľko takých bude 😏 môjho som mala od rána do večera na rukách inak som ho nevedela ukľudniť

ludmilka2407
2. okt 2019

Treba len vydrzat, u nas kazdy zub odplakany,niekedy aj mesiac, dva vkuse bol strasne umrncany. Pomohlo natierat dentinox gelom, v den ked sa prerezaval zub a strasne plakal, dala som panadol od bolesti.

bobula46
2. okt 2019

Toto hovorili aj mne že zuby a vieš kedy mu vyšiel prvý? V 13-tich mesiacoch 😂 u nás pomohlo byť stále na vonku a v kočíku, tak vydržal. Na hracej doske nikdy nechcel byť, lehátko, kresielko nula bodov. Môže byť taký uplakaný z toho refluxu. Začína sa hýbať, môže mu to viac vadiť ako keď bol malé bábätko. Mohli prísť do toho aj koliky. Skúsila by som natierať bruško pupíkom- vetrová mastička, ukludnuje brušnú dutinu. Synovi to pomáhalo, taká masáž.
Je dojčený či na UM? Viem že sa ešte odporúča sirup, gastroluss alebo tak nejak na reflux, nepomáha?
Ja som začala asi v 5 mesiacoch nosiť v nosiči, bolo to o slučku nosiť ho len na rukách, takto som si aspoň čosi pri ňom porobila.
A ešte na zúbky skús gél, najlepšie nám pomohol kamistad a chladivé hryzadlá 😊