Ako meráte teplotu starším deťom?

berus222
29. sep 2010

Zaujímalo by ma, ako meráte teplotu 1,5 ročným (starším) deťom? Náš si už nenechá merať v konečníku a pod pazuchou nevydrží mať teplomer. Aj keď máme rýchly digitálny.

latvia
29. sep 2010

kup si bezdotykovy

zlatusik28
29. sep 2010

@berus222 my bezdotykový nemáme, ale keĎ sme boli v nemocnici, tak môjmu malému takto merali teplotu. Za pár sekúnd bola teplota pomeraná. Doma mám tiež digitálny, ani môj malý si nechcel dať merať pod rúčkou, do konečníka sme mu už určite v takom veku nedávali, ale stále som mu pustila rozprávku jeho obľúbenú a to na tých 20-30 sekúnd zabralo

junovka
29. sep 2010

@berus222 ja som uz na 1. rok zacala detom merat teplotu pod pazuchou 😉

zuza.m
29. sep 2010

my sme sym tiež mali problem.bol chory nervozny a umrnčany že mu vadilo merat aj bezdotykovym teplomerom.tak že nikdy nezmeral presne a muselo soom mu merat v konečniku s velkym plačom.pod pazuchov tak tiež odmietal.inak mate niekto bezdotykovy z lidla??lebo mam taky a doteras neviem či mera presne predca stal tlen 200sk či sa človek može na neho spolahnut..

berus222
autor
30. sep 2010

no ved ide mi o to, ze tie bezdotykove vacsinou nemeraju presne. a nas ked uz ma teplotu, tak ma nad 39 a vtedy uz rozhoduje kazda desatina.

@zuza.m ja som sa uz viackrat presvedcila, ze cena a znacka nie su az take dolezite.mam vela lacnejsich veci, ktore su dobre.

denduska
30. sep 2010

my mame bezdotykovy, bol drahy ale je super presny, robila som kontrolu malej v ritke a na sebe pod pazuchou.

briketa
1. okt 2010

@berus222 usny rychloteplomer.

bubelko
1. okt 2010

@berus222 teplomerom do ucha, ale kupovala som ho az teraz, lebo lukas zacal az teraz protestovat 😉 som velmi spokojna, meriame si nim teplotu uz vsetci 🙂

berus222
autor
1. okt 2010

dakujem baby. budem ho musiet aj ja kupit. a s ktorou znackou ste spokojne?