Ako mám uspávať deti?

pancake
29. júl 2011

mam trojročného syna a spáva raz za den od 12:00 do 13.00
problem je v tom, ze mame dvojizbovy byt a spavaju v jednej izbe. malú uspávam na rukach a ked zaspi, tak ju nemôzem dat do postielky v spálni, lebo maly si tam rozpráva, hrá sa s autíčkom, mrmle popod nos, občas autičko padne na zem...a malú mi vždy zobudí.. dcera nemá pre to ziadny režim.
pri synovi to bolo lepsie ked bol prvorodeny. chodil mi presne plus minus 5minut spávať. uplne krásne a dcera teraz chuda by aj spala ale syn ju vzdy zobudí.... ako to riešite vy čo máte malé byty a viac detičiek???

sisaha
30. júl 2011

@pancake ja by som to riesila pobytom vonku (pokial to teda pocasie dovoli). Malinka sa vyspi v kociku a synator sa vyblazni..A hoci teda mate 2 izbak. Jednu izbu by som v case zleho pocasia dala malej na cas - pokial spi a druhy by bol so mnou v druhej izbe. A v case ked on spi, tak malu by som mala v druhej izbe pri sebe. Predpokladam ze ide o 1-2 hodinove spanky dcerky tak 2x za den..

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pancake
autor
30. júl 2011

@sisaha
@stvura
veru von nemôzem ist za kazdeho pocasia. hodime dva krat denne, ale niekedy sa malej nechce spat v kociku....tak je to o to tazsie. ked bola babatko tak to šlo ale teraz absolutne nie. 😠

stvura
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
pancake
autor
30. júl 2011

@stvura ja mávam malu v nosiči doma lebo chce byt stále na rukach a poobede vonku.takze chrbat si necítim uz pekne dlho ale čo narobím???
a maly chodí na odrazatku iba, lebo keby mal bicykel tak by som nestíhala za nim utekat. on sa vie bicyklovat ale nevie zastavit. 😝 😝

cmulinko
30. júl 2011

u nas je to tiez ako na bojisku.moji chlapci kricia a behaju v dome hore dole a mala len velmi tazko zaspi cez den...spi tak 2 krat po 1 hodinke cez den a to ma iba 2 mesiace,ale nastastie,ked dam drakov spat,tak mi aj mala zaspi a taha to az skoro do rana...dohana si spanok cez noc,ked je konecne klud....cez noc mi vyzdrzi spat od 20 hodine do 5 rana a potom len napapat a do 8 rana taha dalej....no ale od 8 su uz chlapci hore a od tej chvile zacina pre nu peklo 😒