Ahojte, chcem sa opýtať. Tie ktoré máte sprchový kút nie vaňu ako kúpete/ste kupali vaše 6m detičky ? Môj už zachviľu sa do vaničky nebude zmestiť a neviem ako ho mam kúpať v sprchovom kute🤣 používali ste nejaké sedadlo alebo niečo? Ďakujem za odpovede ktoré s tým majú skúsenosti. Blbé komentáre si neprosím.
@stanulienkat vanička je na ten kút veľká 😔
dalsiu moznost mas kupat dieta v izbe, vanu na zem, naliat vodu atd potom zase problem bude vylievat
Moja sa sprchuje v sprchovom od 9m.
Dám ju ležať a hotovo. Keď vlasy neumyvam tak sedí (tvoje asi ešte nesedí). Včera mala rok a pol a stále sa zmestí na ležato. 😊
@henka123123 no len na toto treba velku sprchu az maju napr len 80x80 to tam nenacpe
@nika82 tak potom jedine lavor..
Nemame vanu doteraz, ale 3 deti ano 😀 kupili sme taky mini bazenik do sprchy a tam sa kupali 😉
@nikuska845 odporucam normalny nafukovaci bazenik 😁 nieco ako toto 🙂
alebo zadaj do googla bazen do sprchovacieho kuta, najde toho kopec ale vsetko CR
Lavor ovalny
Skôr mi odoslalo... skúsim nájsť fotku my sme to aj k moru brali a tam sa cvachtal
my kupeme v ikea boxe 😀 ale nas maly dost skoro sedel, neviem ako vas. Kupili sme to na veci samozrejme a potom tak nato pozeram.ze je to lepsie ako vanicka s odvtedy sa kupe v tom😁
@nikuska845 my mame skladaciu bibabad 65x65cm
Je aj také lehátko cca 45 stupnove kde ani celkom nelezi ani nesedí ..cca 5 eur sme zaň dali
my mame vanicku od babypatent, mala by malemu stacit do dvoch rokov..tak uvidime a potom mame vanu takze do vane
Daj vanicku do sprchoveho.