Ako kúpete 1,5-ročné deti v sprchovom kúte?

28. mar 2023

My máme stále shnuggle to do roka, uz je dcérka o dosť väčšia a dávno stoji/chodí, myslíte že stačí len dat nesmyklavu podložku do kúta, postaviť ju a osprchovať?, a ako jej mam jednou rukou umyť zadok dobre, ked v jednej ruke mam sprchovu hlavicu a druhou ju držím aby nespadla?

dididudu
28. mar 2023

Normálne ju osprchuj.. namočiť, vypnúť vodu, namydlit ju normálne oboma rukami a potom osprchovať.

annm81
28. mar 2023

Dajú sa kúpiť nafukovacie bazéniky presne pre tento účel.

amonet
28. mar 2023
srferreira
28. mar 2023

Mame sice vanu. Ale sprchujem maleho odkedy sa vedel postavit. Od 10 mes. Kludne 1.5 rocnu osprchuj v stoji. Nauc ju si cupnut, a aj vystrcit zadocek v predklone a pekne vysprchujes. Ukazes jej ako. Kludne si ju aj ty jednou rukou kt. drzis predklon. Pokial stoji uz sama nespadne, protismykovu podlozku a nech sa chyti steny teda, boku sprchoveho kuta.

laurinka2705
28. mar 2023

My mame takuto a sme velmi spokojni😊

zorkahorka
28. mar 2023

moj muz si berie synov do sprchy a celych ich osprchuje na stojaka. ja zaviniem do uteraka. je tam aj protismykova podlozka.
alebo sprchujem vo vani, kde je tiez podlozka. ritku paradne umyjem, ked mi ju natrci, drziac sa vane.

zorkahorka
28. mar 2023

@annm81 to si neviem predstavit, ze toto nafukujem a sfukujem kvoli 5 minutam 🙂 ked vie dieta pekne stat... riadne komplikovane

zuzanka.zuzu
28. mar 2023

poriadne namydliť 1,5ročné dieťa? 😲 a potom že prečo je toľko ekzémov... čo chodí kydať hnoj? voda stačí

x_mery_x
28. mar 2023

Mojmu tam davam stolicku, na ktorej stoji ked si umyva ruky, protismykovu

annm81
28. mar 2023

@zorkahorka My sme to využívali v hoteloch... ale viem si predstaviť, že ak to mám doma na každodenné použitie, existuje jednoduchšie riešenie - napr. to denne nesfukovať a nechať to v tom kúte permanente, presunúť len keď sa ide osprchovať dospelý...

petamich
28. mar 2023

ma protismykovu podlozku, postavi sa tam, ja ho namocim, zastavim vodu, namydlim, pustim vodu a osprchujem - ked obcas strajkuje (sprchovy kut mame iba u svokry), tak ideme do sprchy s nim manzel alebo ja a ten druhy si ho potom vezme a ulozi spat

amonet
29. mar 2023

@zuzanka.zuzu no moja tak obcas fakt vyzera😅😅 my pouzivame detsku buodermu vize bez exemu,

kakawah
29. mar 2023

Na také rýchle osprchovanue ti stačí protišmyková podložka. Moju keď som jej chcela umyť aj vlasy,tak si sadla na ten schodík ,co má pod umývadlom,aby dosiahla.Dala si ho do sprchy a sadla si chrbtom k dverám,zaklonila hlavu a tak som jej vlasy umyla.Ona si medzitým umývala telíčko.

beky223
29. mar 2023

My sme všelijako špekulovali, ale najviac sa nám osvedčilo proste kúpiť väčšie shnuggle 🤷 všetci spokojní, jednoduché, do 4r...

banalu
29. mar 2023

Ja som ju kupala pri zrazani teploty v tomto kosi na pradlo z ikei 😂 a aj teraz ked sme len dve doma tak sa osprchujeme spolu, ona sa v tom cvachce a ja sa osprchujem. Ale je pravda, ze mam velky sprchac.
U svokrovcov ju normalne postavim osprchujem, umyjeme ritku, vlasky, splachnem a sup von.

martul
29. mar 2023

Prosím ťa načo budeš kupovať všelijaké,, vychytávky ", bazeniky, vaničky.....veď choď normálne do obchodu, daj si odstrihnúť z tých gumených predložiek pol metra a hotovo. Stojí to asi tak 2 eur, nešmyka sa, keď ju okupes dáš to usušiť.

mia2712
Odpoveď bola odstránená
Zobraz