My máme stále shnuggle to do roka, uz je dcérka o dosť väčšia a dávno stoji/chodí, myslíte že stačí len dat nesmyklavu podložku do kúta, postaviť ju a osprchovať?, a ako jej mam jednou rukou umyť zadok dobre, ked v jednej ruke mam sprchovu hlavicu a druhou ju držím aby nespadla?
mame skladaciu vanicku https://www.babetkovo.sk/stokke-flexi-bath-skla...
Mame sice vanu. Ale sprchujem maleho odkedy sa vedel postavit. Od 10 mes. Kludne 1.5 rocnu osprchuj v stoji. Nauc ju si cupnut, a aj vystrcit zadocek v predklone a pekne vysprchujes. Ukazes jej ako. Kludne si ju aj ty jednou rukou kt. drzis predklon. Pokial stoji uz sama nespadne, protismykovu podlozku a nech sa chyti steny teda, boku sprchoveho kuta.
moj muz si berie synov do sprchy a celych ich osprchuje na stojaka. ja zaviniem do uteraka. je tam aj protismykova podlozka.
alebo sprchujem vo vani, kde je tiez podlozka. ritku paradne umyjem, ked mi ju natrci, drziac sa vane.
@annm81 to si neviem predstavit, ze toto nafukujem a sfukujem kvoli 5 minutam 🙂 ked vie dieta pekne stat... riadne komplikovane
poriadne namydliť 1,5ročné dieťa? 😲 a potom že prečo je toľko ekzémov... čo chodí kydať hnoj? voda stačí
Mojmu tam davam stolicku, na ktorej stoji ked si umyva ruky, protismykovu
@zorkahorka My sme to využívali v hoteloch... ale viem si predstaviť, že ak to mám doma na každodenné použitie, existuje jednoduchšie riešenie - napr. to denne nesfukovať a nechať to v tom kúte permanente, presunúť len keď sa ide osprchovať dospelý...
ma protismykovu podlozku, postavi sa tam, ja ho namocim, zastavim vodu, namydlim, pustim vodu a osprchujem - ked obcas strajkuje (sprchovy kut mame iba u svokry), tak ideme do sprchy s nim manzel alebo ja a ten druhy si ho potom vezme a ulozi spat
@zuzanka.zuzu no moja tak obcas fakt vyzera😅😅 my pouzivame detsku buodermu vize bez exemu,
Na také rýchle osprchovanue ti stačí protišmyková podložka. Moju keď som jej chcela umyť aj vlasy,tak si sadla na ten schodík ,co má pod umývadlom,aby dosiahla.Dala si ho do sprchy a sadla si chrbtom k dverám,zaklonila hlavu a tak som jej vlasy umyla.Ona si medzitým umývala telíčko.
My sme všelijako špekulovali, ale najviac sa nám osvedčilo proste kúpiť väčšie shnuggle 🤷 všetci spokojní, jednoduché, do 4r...
Prosím ťa načo budeš kupovať všelijaké,, vychytávky ", bazeniky, vaničky.....veď choď normálne do obchodu, daj si odstrihnúť z tých gumených predložiek pol metra a hotovo. Stojí to asi tak 2 eur, nešmyka sa, keď ju okupes dáš to usušiť.
Normálne ju osprchuj.. namočiť, vypnúť vodu, namydlit ju normálne oboma rukami a potom osprchovať.