Ako fungujú plienky na kúpanie?

zuzkablazejka
27. jún 2020

Ahojte. Aké máte skúsenosti s plienkami na plávanie? Akú značku odporúčate? Čítala som staršiu diskusiu a teda novinka pre mňa že tie plienky neudržia moč iba hovienko 🤷‍♀️. Zostala som trochu prekvapená, myslela som si ze teda to zadrzi všetko. A co hovorite na tie neoprénove plavky pre bábätko?mate skúsenosti? Ďakujem 😊 ❤️

sashka157
27. jún 2020

Ahoj, my sme pouzivali na baby plavanie od 3 mesiacov neoprenove plavky a udrzali vsetko 🙂

alikal
27. jún 2020

ja mam z aliexpressu take zapinacie. tiez som sa tu pytala minuly rok, bolo mi povedame ze sa to toleruje ak si babo ucikne do bazena a kako to zadrzi, ze nic lepsie nejakp nie je. ale nasa sa nerada kupala tak sme boli len 2x 🙈

ajulienka24
27. jún 2020

Huggies plienky na kúpanie sú dobré.Normálne udržia moč🤦🏻‍♀️

zuzkablazejka
autor
27. jún 2020

@sashka157 áno udržia? Tak asi si prečítam niečo viac o nich. Ďakujem 😊

zuzkablazejka
autor
27. jún 2020

@alikal no my máme bazén spoločný u svokry a plavky riešim kvôli svagrinej. Mne by nejak ani nevadilo ze by mala cikla do vody ale viem ze teda švagriná by síce nič nepovedala ale nebolo by jej to jedno a keďže sa o bazén stará ona tak jej chcem takto vyjsť v ústrety v rámci dobrých vzťahov. A teda dnes mala bola prvý krát v bazéne (ma jeden rok) a nechcel z neho von. Ona je taky vodný živel ❤️

zuzkablazejka
autor
27. jún 2020

@ajulienka24 ano chápem udržia. Ja som malej dala pamperksy kupacie a teda prekvapilo ma to ze boli aj zvnútra úplne premocene od vody. Ci cikala vtedy neviem ale druhý krát keď bola vo vode (s novou plienkou) tak sa vycikala chvíľku po tom co som ju vytiahla a teda zostalo všetko v plienke. Len teda ci keď je v bazéne tak to nevytecie. Ja viem ze sa pýtam ako retard ale teda ta predošlá diskusia ma celkom vyviedla z rovnováhy 🙈

smejko25
27. jún 2020

@zuzkablazejka nevadi ja tiez riesim teraz plavky 😁 tiez vtom mam zmätok lebo mala som jedne plienky do vody ale malej som ich len tak tak natiahla a toto tiez ma odradza ze niektore neudrzia moc 🙂
Takze neviem ci kupovat neoprenove alebo klasik plienky do vody

deti95060810
27. jún 2020

my sme chodili....plienky do vody sa po čase tak premočia že pustia všetko.... aj hovienko sa pomaly do vody rozpustilo - áno, čítate dobre.... Možno že ich je potrebné meniť častejšie a nie mať jednu plienku pol dňa....😉
Neoprénové sme tiež mali....

deti95060810
27. jún 2020

@smejko25 neoprenové... pozri https://rybicka.sk/ ja mám odtiaľto

zuzkablazejka
autor
27. jún 2020

@deti95060810 myslíš to tak ze plienky do vody sa dajú použiť viac krát pokiaľ niesu okakane? Ze vysusim a dám aj napríklad na druhý deň?

saja1
27. jún 2020

@zuzkablazejka noooo teda my sme mali huggies a veru ked sa mala na mne pocikala, mimo bazena, tieklo to 🙉 Mali sme potom neoprenove, tiez si neviem technicky predstavit ze by udrzali moc. Ved oni su cele mokre ked ich vyzliekam. Najvacsi problem je s kakanim, male babatka este nemaju stolicu taku tuhu a je to velky stres na babyplavani aby nieco sa nestalo 😂 inak teda normalne kakanie to udrzi, ale okamzite potom treba vyjst z vody a riesit 😁🙉🙈

smejko25
27. jún 2020

@saja1 vo väcine baby plavania chcu vyzaduju len neoprenove plavky 🙂 lebo ze hovienko viac udrzia ako plienky do vody

belllinka
27. jún 2020

To fakt si niekto moze mysliet, ze plienky do vody, neprepustia moc a ani vodu??? Ved tu plienku nema decko hermeticky uzavretu okolo noh a brucha.

martinajurkechova
27. jún 2020

No ja teda neviem o takých plienkach, ktoré by ten moč zadržali. Veď keď sa bábo ponorí do vody tak tá plienka nasaje aj vodu. Skôr je to fakt o tom, že neprepusti hneď 💩. Ale treba to sledovať. Keď som bola so synom v kúpeľoch tak tam bola ženská, ktorá ich používala opakovane a susila na radiátore 🤦. Určite tú plienku treba meniť.

zuzkablazejka
autor
28. jún 2020

@belllinka to fakt som si myslela ze sú nejako špeciálne upravené 🤷‍♀️ napríklad ako plavecké okuliare. A teda preto sa pýtam 😉

zuzkablazejka
autor
28. jún 2020

@martinajurkechova tak to potom mne sú také plienky zbytočne. Naša malá kaka do nočníka a viem to od sledovať kedy to na ňu ide. A určite by som teda jednu plienku nepoužíval celé leto ale teda napríklad včera mala bola v bazéne išla von dolu plienka. Po čase išla znova do bazéna takže nová kúpací plienka. No a keď pôjde ak tri-štyri krát za deň do bazéna zakaždým nová plienka. 🤷‍♀️

deti95060810
28. jún 2020

@zuzkablazejka nie...tak to nemyslím... ale ak je dieťa dlhšie vo vode tak ta plienka do vody už tak nedrží ten obsah.... videla som to na vlastné oči - tak preto som začala kupovať neoprenové....

martinajurkechova
28. jún 2020

@zuzkablazejka aj ja si myslím. Veď keď je to takto doma bude malej lepšie bez plienky.

fantaghiro21
1. aug 2020

Ahojte , otvaram diskusiu....Ideme s manzelom do kupelov a wellnesu. Som rozhoduta pre tie neoprenove pre obidve dcerky.
Len otazka znie, ako prakticky s nimi manipuovat?
Aby som neskrachovala len na plienkach?
Kolko plienok cca ste pouzili za den ? Nechcem deti nechavat v pocuraných plienkach , mokrých pol dna. Dakujem