Ako docieliť, aby mi malé ročné dieťa nezhadzovalo stromček a ozdoby?

silviazlat
29. nov 2021

Ahojte. Nejaké vychytávky, ako docieliť aby mi malé ročné dieťa nezhadzovalo stromček a ozdoby? Mali ste nejakú ohrádku okolo? Stromček budeme mať veľký cez 2metre.

lubka261
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
vulka
29. nov 2021

@silviazlat Stromček sme v dvoch úrovniach priviazali k radiátoru 🙂

1angelika
29. nov 2021

a už ho máte postavený? ja len tak lebo napríklad naša dcérka vôbec nemala tendenciu stromček ťahať ani nič, len ho obzerala 🙂

jarmila2010
29. nov 2021

@1angelika to iste u nas...nasi ,okrem pociatocneho zaujmu,si strom vobec nevsimali..my sme ho nemali,ani nijako uviazany...

dadulamamula
29. nov 2021

@silviazlat tak každé dieťa je predsa iné, teda nám syn nezhodli stromček a to bol živý na zemi cez pol obývačky 😂 skus do stropu za montovať časť karabíny a privazat stromček šnúrkou o ňu.. O hrada okolo stromčeka je nezmyselná, dieťa to bude lákať bude sa cítiť zle, deti su zvedavé majú právo si chytit stromček ci guľku.. A ak sa bojíš že ti guľu rozbije treba kúpiť nerobitne

galganka
29. nov 2021

Odmalička zdobia s odmalička ho nesťahovali. Možno keby bol stromček "nono", tak by bol zaujímavejší... teraz, keď môžu prekladať ozdoby, to nie je také zaujímavé...

lenkavalova
29. nov 2021

@silviazlat my sme včera vyzdobili. Máme obrovský. Malá ma 1,5 roka. Zatiaľ nič neťahá, len stojí a pozerá,tlieska. Pre istotu som dala nerozbitne ozdoby. Ak by náhodou, tak ho priviazem.
Ale ani syn keď bol malý,tak nikdy netahal

zuzkaa1991
29. nov 2021

@silviazlat vysvetliť u nas nikdy nebol problém s tym a to prve Vianoce zacala plazit ;) nmax svetielka pozerala ;) ked je vacsia min.rok 2r prepinala ich ;) ....

evkamotka
29. nov 2021

Na docasne obdobie sme kupili 150cm a na stoliku +plastove, dlamene, hackovane ozdoby, nie sklo

matildasj
29. nov 2021

@silviazlat my mávame stromček zaveseny. Vianocujeme na chalupe, čiže zaveseny na trame. Ale vy píšete že ten váš bude mať 2m. U nás by ho isto chalani dobijali, ale každé dieťa je iné.

basska_b
29. nov 2021

Presne, už ho máte postavený? Moja ročná prišla, zistila, že picha a ani sa k nemu nepriblížila

magdalenal
29. nov 2021

@silviazlat nie vsetky deti zhadzuju. My mame kazdy rok zivy cca 2m a este sa nam nestalo ze by dcera zhadzovala

hennyinnsbruck
29. nov 2021

Striehnut a asi 3000x povedat nie/ nesmies .Kratko vysvetit par slovmi.

jana_eyre_2
29. nov 2021

Ani u nás sa nestalo že by nejaké dieťa zhodilo stromček, keď boli malé.. iba zo začiatku si to všímali a potom už to brali ako súčasť interiéru.. inak máme živý stromček a dávame ho do drevenej debničky, tam je to dosť stabilné..

mirka438
29. nov 2021

Moja mala minuly rok 10m a ani si ten stromcek snad nevsimla 😀 absolutne ju nezaujimal, ani sa ho nedotkla

maris5
29. nov 2021

Ja som mojmu dala na spodnu vetvicku drevene ozdoby a povedala, ze tieto moze obzerat a chytat. Ziaden problem nebol

diewcatqoo
29. nov 2021

U nas syn nikdy nezhadzoval ozdoby. Vysvetlili sme na zaciatku, ze nemoze a parkrat sa chcel skusit dotknut sam, ale pichol sa na ihlici, tak potom uz radsej nechytal. Zato macka... pravidelne hore na strome 🤦‍♀️
Ak sa bojis, tak pre istotu uviaz stromcek o radiator a daj nerozbitne ozdoby.

milka1988
29. nov 2021

@silviazlat stromček na pniku je super riešenie 🙂

silviazlat
autor
29. nov 2021

Ešte postavený nie je ako sa mnohé pýtate. Ale syn je velmi živý a všetko si rad ochytáva. Skúsime ho o niečo pre istotu priviazať. A ozdoby som kupovala plastové a drevené pre istotu

luci310
29. nov 2021
siska53
29. nov 2021

@silviazlat no..my sme mavali stromcek na stole tak, aby nedociahol

kristina2412
29. nov 2021

Moje dcéry tiež nič neťahali ani zo stromčeka nebrali, skôr na stromček pridávali 😄rôzne malé figúrky,zvieratká z dupla atď.

zdenkatv3
29. nov 2021

No tak bud ho prichytit alebo ho dat vyssie pripadne ta ohradka 🙂 U nas problem nebol samotny stromcek ako paradne ozdoby, skoda ze este nemame nejake nerozbitne alebo co 🙂

weronca22
29. nov 2021

My sme vcera dali do stojanu 2 metrovy zivy, dnes ozdobujeme. Ziadne opatrenia robit nebudeme. Ma 15 mes, pochopil ze sa nechyta 🤷‍♀️ dcerka ma 5r a nikdy sme sa neobmedzovali, vzdy sme mali velky strom a normalne ozdobeny aj naspodu, ziadny problem🙂