Ako dlho trvajú teploty pri raste zúbkov?

silvia610
9. aug 2019

Ahojte maminy, obraciam sa hlavne na tie,čo ich detičky mali pri raste zúbkov teploty. Chcela by som vedieť ako dlho teploty trvali a kedy vyšiel zúbok či ešte počas teplôt alebo až po nich. Pri prvom synovi som to nezažila a teraz to mám v živom prevedení a neviem či to je len viróza alebo naozaj tie zúbky (malý má 5 mesiacov) zápal nemá dr robila crp ďakujem

saskia_98
9. aug 2019

@silvia610 moj ma 4 zuby von zatial a čo zub to teploty a hnačky. Kazdy zub mal s teplotami 38-38.5 no pri poslednom to bolo 39.5-40.0 teploty stale tak 2-3 dni a ked zmizli teploty, rano som našla zubok. A vyzeralo to u nas tak, že nic ine okrem mlieka mi nezjedol a aj to muselo byt letne len a čajik studeny. A plakal, umrnčany bol, spal mi len na rukach a tak...

miruslb
9. aug 2019

Hovorí sa, že všetko trvá 3 dni. U nás je to pravda. 3 dni zlý spánok, teplota, nervozita.. Či sa jedná o zúbky, očkovanie, alebo napríklad keď prekonávala rotavirus. A po 3 dňoch vždy utne a je pokoj

silvia610
autor
9. aug 2019

@saskia_98 tak teploty zatial pasujú tiež máme 38-38,6 dnes to je 2 teoreticky 3 deň(teplotu som zistila v noci zo stredy na štvrtok ale je možné žr ju mal už cez deň) tak uvidíme či to bude zúbkami alebo len viróza ďakujem za info

saskia_98
9. aug 2019

@silvia610 no u nas teploty boli cely den, na noc som trochu zbila dole a zas opakovana ..

silvia610
autor
9. aug 2019

@saskia_98 presne to isté keď dám sirup na teplotu tak ju aspoň zrazí na tých 37,2-37,5 ale inak 38+

standusina
9. aug 2019

@silvia610 my sme mali teploty asi 2 tyzdne, bolo to fakt hrozne obdobie :/