Ahojte ako dlho trvá kým dieťa zabudne na cumel?
Boli sme s malym hospitalizovaný a dostal tam cumlík, kojí sa pekne keď sme prišli domov začal odmietať prsník. Pani laktačná poradkyňa povedala že problém kože byt v cumlíku. Ako dlho potrva kým na neho zabudne- cumlík chce len prsník nie. Keď je hladný place kým ku nedám cumlík. Malý ma skoro 4 mesiace
To je taka odpoved,ze problem moze byt v cumliku..problem moze byt v hocicom..to by bolo treba vidiet komplexne..tiez som laktacna (nie z mamily) a takto..ak sa chces zbavit cumlika,vyhod vsetky co mas doma a na kazde pipnutie daj prsnik..ale..ak strasne place a upokoji ho cumel..skus mu dat ten cumel,nech sa trochu ukludni a prsnik ponuknut potom..zaklad je nepchat prsnik nasilu,aby si nevytvoril odpor voci nemu..ponukat prsnik skor ako zacne plakat..vystihnut chvilu,ked je spokojny (moze byt aj napapany,ze si myslis,ze by nevzal)..skusit sa s nim poprechadzat (kym je na/pri prsniku)..proste,nech ma prsnik spojeny s tym,ze je to prijemne,a nie,ze pri tom place..
@tani777 presne ten mám pocit že neznáša už prsník- len ho vidí a reve. Asi som mu ho sprotivila. Jedol každé dve hodiny ako hodinky tak som v tom chcela pokračovať a nútila som mu prsník. Dudku som vyhodila a dopadla tak že ani nepapa ani sa neukludni
Nosis?skus 😊 alebo davat v polospanku-uhojdat,ukocikovat..a tak dat prsnik..koza na kozu si skusila?mozno by este vzal na milost..a dat prsnik,kym je spokojny,nie az ked je hladny
Par hodin diete cumlik nepotrebuje je to len vychtavka aby sa dieta ukludnovalo v buducnosti to ma horsie naaledky predkus a krive zubky a podobne suslanie a tak pri tak malom to je najjednoduhsie moze zabudnut hned do 1 a moze aj par dni kazde diwta je ine. Ale skor par hodin moNo 1 den.
V klude musis byt hlavne ty skus si kupit na bradavku kosicky sa to vola tusim moze mu to pripomenut dudku a aj sa napapa
Take male dieta len par dni