Mamičky do kedy ste vášmu bábätku zavinovali rúčky do perinky aby bolo kľudne ?
Moje bude mať 2 mesiace a stále to vyžaduje
ja vôbec lebo sa mi ho potom nechcelo od toho odúčať 😀 ale čo som čítala termínovky, tak kľudne aj do pol roka 🤷 už trčali mimo perinky, len proste ten "pocit" aby mali
Každé dieťa je iné.
Vôbec som nezavinovala ruky. zavinovačku som používala iba 3 dni v pôrodnici.
Dcéra ju neznášala, bola v nej nervozna
Dokial sa tam zmestilo
Skoro vobec, ani mi to nenapadlo ze sa to robi
Nikdy
Zavinovala som dokým sa nezačal pretacat na brucho, čiže dva mesiace.
Dlho, aj pol roka. Pacilo sa mu to
Syna do 8 mesiacov, dcéru vobec
Dlho, cca. do 4-5 meaiaca, ale syn mal velmi silny moorov reflex, takze ho to iba zbytocne budilo a takto aspon nieco spal.
Päť dni v pôrodnici, potom vôbec
Podla potreby, myslim ze cca 2 mesiace, lebo ho ten reflex vzdy zobudil, ked to prestalo, uz som nezavazovala
Dokedy sa nezacne same pretacat na brusko.
Kazde dieta je ine, niekto chce byt zavinuty, niekto nie. Syna sme zavinovali hadam do pol roka. Dcera nechcela byt zavinuta vobec, uz v porodnici sa vykopala zo zavinovacky stale. Ale u nej ani ten Moorov reflex nebol nejaky silny.
Jedine v porodnici. ked nebola zabalena, nadrzovku mi ju zabalili ked som spala 😅 doma uz nie
potom ked budes ty vo veku, bude dieta tebe zavinovat ruky, aby si bola kludnejsia???...
Nikdy.
Nikdy
Nikdy. ;D A krát 5. Žiadnemu.
Az do 8 mesiacov veru 🙈 Som rada, ze toto mame uz davno za sebou, uz som z toho aj nemala dobry pocit, ako dlho ho zvazujeme. Ale vdaka tomu krasne spal, bez toho katastrofa.
Náš mal papierovú skoro do 5 mesiaca a teda naozaj na nezaplatenie, ale rúčky nikdy nechcel mať vo vnútri stiahnuté... Vlastne odučiť sa oducil akosi, koli tomu ze išlo leto😅🙈a najme sa začal pretacat a už bol pohyblivejsi čiže aj jemu vadilo
Niekolko mesiacov , fakt dlho lebo by inak vobec nespal