Ahojte, moj 10 tyzdnovy syn je na umelom mliecku, menili sme nutrilon HA za Bebu (nie HA ale Pro). Doteraz cez den aj v noci papa tak 110 - 120ml kazde 2-3 hodky. Mal problem so stolicou, niekolko hodin sa pucil kym sa vykakal, i to len take vodnate. Preto sme vcera skusili Bebu, uvidime. Ake mate skusenosti, hlavne nedojciace maminy, ako dlho spia vase deti v noci????
Dnes mám moja malá 20 týždňov. Spať chodí o 19:30 hod a budí sa okolo 01:00-01:30 a potom vstávame o 05:30 ale papá až okolo 07:30. Vypije mi max 160 ml mliečka.
@donalona ahoj, táto otázka je dosť diskutabilná, lebo náš malý menil svoj spánkový cyklus každé 3 mesiace, resp. si ho zmenil aj po niektorom očkovaní, a museli sme si zvyknúť, je to veľmi individuálne a doktorka povedala, že to bude trvať do roka ak nie viac, kým bude mať stály rytmus dna, takže s tým asi nič nenarobíš, mne len doktorka dodala, ked spal málo, že môžem byť rada, lebo niektoré deti prestanú poobede spávať veľmi v skorom veku 🙂
čo sa týka mlieka, ja som po 6. mes. stratila a už predtým sme prikrmovali nutrilono HA až od roka sme išli na klasický nutrilon, a nebol s ním problém, meniť mlieko sa vždy viac menej neodporúča, ked tak v rámci značky, lebo je to podobné, ale možno si len musí zvyknúť 🙂
držím palce
@donalona ešte taký bonus od sestričky z detského, čo mi povedala, že sa to zvykne meniť po 3,6,9 mesiacoch, ako násobky, prečo netuším, ale na našeho to sedelo ako šerbeľ na .... 🙂
@jajamalka
@lubicakovac
@lubicakovac
@graceful9 dakujem baby,vidim ze v tom nie som sama🙂 snad sa po tych 3 mesiacoch spanok ustali viac...co sa toho nutrilonu tyka, celkovo nutrilon nenatal ani HA, ani Extra mu nesadol, preto nena vyznam skusat vramci znacky podla mna. Beba ma najblizsie zlozenie k nutrilonu, zatial ju znasa dobre, uvidime ci to brusko povoli trocha..
Moja 7 týždňová slečna je plne kojená a zaspáva okolo 21.30. Budí sa väčšinou o 03.30, napapá sa, odgrgne si a zaspí ešte do 6.30. Vyhovuje mi to, keďže vtedy budím staršiu dcéru do školy. Cez deň spáva tiež dobre.
@donalona moja dcérka spinká celú noc ako sme na UM, zaspáva medzi 22:00 A 00:00 a vstáva medzi 7:00 A 10:30 :D