Ako dlho spí vaše 10 týždňové bábo?

donalona
3. máj 2012

Ahojte, moj 10 tyzdnovy syn je na umelom mliecku, menili sme nutrilon HA za Bebu (nie HA ale Pro). Doteraz cez den aj v noci papa tak 110 - 120ml kazde 2-3 hodky. Mal problem so stolicou, niekolko hodin sa pucil kym sa vykakal, i to len take vodnate. Preto sme vcera skusili Bebu, uvidime. Ake mate skusenosti, hlavne nedojciace maminy, ako dlho spia vase deti v noci????

graceful9
3. máj 2012

@donalona moja dcérka spinká celú noc ako sme na UM, zaspáva medzi 22:00 A 00:00 a vstáva medzi 7:00 A 10:30 :D

jajamalka
4. máj 2012

@donalona naša zvykne zaspávať medzi 20:30 - 21,00 a budí sa okolo 4:00 a potom okolo 7:30, aj teraz sme práve dopapali 😀

moen
4. máj 2012

Dnes mám moja malá 20 týždňov. Spať chodí o 19:30 hod a budí sa okolo 01:00-01:30 a potom vstávame o 05:30 ale papá až okolo 07:30. Vypije mi max 160 ml mliečka.

donalona
autor
4. máj 2012

@moen
@graceful9
@jajamalka ako to robite?????😀 moj viac ako 3,5 hodky nepospi...

graceful9
4. máj 2012

@donalona to ti ozaj nepoviem :D moja spí skoro celý deň,,,aj dnes vstala o 7, o 8 sme zaspali obe a zobudili sme sa o 11:30 :D

moen
4. máj 2012

@donalona tak moja zase málo spí cez deň. Keď sme doma tak maximálne pol hodinku a to 2x doobeda a poobede 3x ale vonku dokáže spať sem tam aj 2 hodiny. Som rada, že sa aspoň v noci ako tak vyspím.

lubicakovac
4. máj 2012

@donalona ahoj, táto otázka je dosť diskutabilná, lebo náš malý menil svoj spánkový cyklus každé 3 mesiace, resp. si ho zmenil aj po niektorom očkovaní, a museli sme si zvyknúť, je to veľmi individuálne a doktorka povedala, že to bude trvať do roka ak nie viac, kým bude mať stály rytmus dna, takže s tým asi nič nenarobíš, mne len doktorka dodala, ked spal málo, že môžem byť rada, lebo niektoré deti prestanú poobede spávať veľmi v skorom veku 🙂
čo sa týka mlieka, ja som po 6. mes. stratila a už predtým sme prikrmovali nutrilono HA až od roka sme išli na klasický nutrilon, a nebol s ním problém, meniť mlieko sa vždy viac menej neodporúča, ked tak v rámci značky, lebo je to podobné, ale možno si len musí zvyknúť 🙂
držím palce

lubicakovac
4. máj 2012

@donalona ešte taký bonus od sestričky z detského, čo mi povedala, že sa to zvykne meniť po 3,6,9 mesiacoch, ako násobky, prečo netuším, ale na našeho to sedelo ako šerbeľ na .... 🙂

jajamalka
5. máj 2012

@donalona pripájam sa k @moen, naše dievčatko toho tiez cez deň veľa nenaspí, keď to zrátam, tak asi 3hodinky, z toho 2 na prechádzke v kočíku 😀

donalona
autor
5. máj 2012

@jajamalka
@lubicakovac
@lubicakovac
@graceful9 dakujem baby,vidim ze v tom nie som sama🙂 snad sa po tych 3 mesiacoch spanok ustali viac...co sa toho nutrilonu tyka, celkovo nutrilon nenatal ani HA, ani Extra mu nesadol, preto nena vyznam skusat vramci znacky podla mna. Beba ma najblizsie zlozenie k nutrilonu, zatial ju znasa dobre, uvidime ci to brusko povoli trocha..

bibka1308
5. máj 2012

Moja 7 týždňová slečna je plne kojená a zaspáva okolo 21.30. Budí sa väčšinou o 03.30, napapá sa, odgrgne si a zaspí ešte do 6.30. Vyhovuje mi to, keďže vtedy budím staršiu dcéru do školy. Cez deň spáva tiež dobre.