Ako dlho sa vám deti adaptovali v jasliach?

3. máj 2023

Je normálne, že jasle zo začiatku pár dní chcú žeby chodilo dieťa len na hodinu? A až potom postupne na viac? Máte dobrú skúsenosť s takým spôsobom adaptacie? Dieťa ma 1.5r .. ďakujem 😊

anjelicek26
3. máj 2023

Velmi zlu... mlada samozrejme nalepena na mne cely cas, nedovolili mi odijst, lebo si zvykla, ze tam som, sedela len a len pri mne, robila teatra, adaptacia skoro mesiac, cele zle, mala som tu na tyzden sestru, ta im ju strcila za dvere, povedala dovi dopo nema cas a s ucitelkami sa proste nebavila a cuduj sa svete, vsetko v uplnom poriadku cely den bez jedinej slzy a aj tam spala. Ja som uz v hlave tocila alternativu, ze takto ani do prace nenastupim nacas. Mala 20 Mesiacov vtedy.

milanemila
3. máj 2023

Moja zacala chodit do jasliciek pocas korony, takze adaptaciu mala ale bez pritomnosti rodicov. Tiez tam bola najprv nejake 2 hodinky a az po vyse 2 tyzdnoch aj spinkala. Skusenost s takouto adaptaciou teda za mna fajn, pekne si za tie 2 tyzdne zvykla, tiez mala 1,5 roka ked nastupila. Ja si zas neviem predstavit dat tam dieta zo dna na den na cely den a zvlast ak sa bavime o jaslickach a dietati pod 3 roky.

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
som_realistka
3. máj 2023

Moje dcéry sa adaptovali týždeň, 3x doobeda, štvrtok, piatok celý deň, potom niormalka

autor
3. máj 2023

Aby som to ešte doplnila... Dieťa tam bude chodiť len na 4h doobeda, spať bude doma. A adaptácia je od začiatku bez rodiča s čím problém nemám, len som bola prekvapená, že viac dní chcú na hodinu až potom na 2h atd.. zatiaľ prvý deň bol plač ževraj len chvíľu na začiatku ale vratili mi ju dosť vyklepanu 😅 tak len rozmýšľam či takto nepredlzim jej trápenie ako radšej keby od začiatku bola rovno na 4h a aby vedela že proste po určitom slede činnosti pojde domov...

elizabet173
Autor odpoveď zmazal
Zobraz