Ahojte, pýtam sa pretože hľadám dôvod, alebo možno jeden z dôvodov nášho katastrofálneho spania. Už raz neviem čo by to mohlo byť, a tak ma dnes napadlo či náhodou nedávam malej kašu príliš neskoro a či jej potom v noci nie je ťažko. Neviem... Preto sa pýtam aj vás. Vopred ďakujem za odpoveď 😉
@liv1 - sama si si odpovedala. Kasa na noc je tazka a smädi v akomkolvek veku.
My veceriavame 18:30 a spinkat ide 19:30, to este dostane mlieko. Veceru mava lahku, chlebik, natierka, masielko, kusok sunky, par okruhov salatovej uhorky ci jablcko, hrusku, slivku podla dennej ponuky 😅
ja cca pol hodinu
vecera je o siestej (kasa, chliebik s maslom, sunkou ci syrom, jogurt s muessli), okolo siedmej este mlieko (250ml), do postele idu medzi 19,15-19.30.
s kasami je to asi indovodualne. Natalka ju dostava tesne pred spanim zarobenu s UM a spinka celu noc.
kasu spapa okolo 19,30 a o 20tej ide buvat
Kašu papame pred 18, kojim o 19 a 19:30 je už v postieľke
kašu 19.OO. do 19.30 spinka a o 21.00 spapa ešte mliečko ako kedy niekedy 60-inokedy 120ml ...spinká do 6cca, ale mali sme teraz obdobie že sa v noci v kuse budila...tak papala do rana ešte 2x-ale to bol prechodný stav..asi koli zubkom
okolo 19 - 19.30 a spať chodí okolo 20 hod. Mlieko nepije, takže väčšinou je to kaša. Nebudí sa.
Ale je pravda, že niekedy si sadne, odrgrgne a spí ďalej...
Alebo jej skús spraviť redšiu.
asi hodinku pred spanim. nikdy to vsak nie je kasa, ale nieco lahke, resp normalne jedlo, ako obed..husta polievka, cestoviny s omackou, zelenina..
hodinu az dve pred spanim. 😉
moj syn ziadne kase neje, nema ich rad ... zje iba zemiakovu a zeleninove kase - samozrejme doma pripravene ... veceru mava ako kedy - zvycajne okolo 17:30 az 18:00 a veceria bud nieco z obeda - polievku, zemiakovu alebo inu zeleninovu kasu, puding, jogurt, ovocnu vyzivu a spat chodi okolo 20:00 a tesne pred spanim vypije cca 240 ml mlieka a v noci sa este raz budi na mlieko 🙂
Okolo šiestej - pol siedmej má večeru, buď kašu, alebo chlebík s maslom a šunkou, alebo rožtek a varené vajíčko, ryžu v mlieku, rôzne. O pol deviatej ide spať a v psotieľke vypije 250 ml prevareného kravské mlieka a zaľahne. Spí celú noc, no musím ju zobudiť o siemdej ráno najneskôr a cez deň môže mať iba hodinový spánok, max 1,15 hod. Inak je hore o štvrtej ráno a neuspí ju nič, iba ďalšie mlieko, plná dávka. Ak jej dám vodu, bude robiť cirkus dve hodiny!
A ak má na večeru niečo striedmejšie, tak sa mi budí v noci tiež, leo je hladná.
Takže olovrant dávam iba ovocie, max. maličkého miláčika. Večera a potom mlieko. 🙂
ono je to asi individualne od dietata. moj krpec zje 500-600ml! kase o 17:30, spat ide o 18:00 a prespi bez zobudenia celu noc az do rana, kedy sa budi medzi siedmou osmou. a ani ho nesmadi ani ho nic netazi. ale ako pisem, zalezi urcite na dietati, vsak skus urobit nejake pokusy a uvidis.
inak kase robim sama, nekupujem instantne a striedam ryzovu, krupicovu, ovsenu, pohankovu a polentu 🙂 pouzivam kravske mlieko z automatu a nesladim nicim, len rozmixujem jedno jablcko 🙂
po kasi inak uz nic nedavam, ani vodu ani mlieko. len umyjem zubky.
ahoj ak papate kasu tak dve hodiny pred spanim kasa je tazka tesne pred spanim a potom len cajik
ja dávam malej kašu o šiestej a spinkať ide o pol ôsmej, medzitým ju ešte dokojím a okúpem
tak nasi piju sice len mlieko a kakao ale vypiju ho asi 15 min pred spanim. a spia v pohode.🙂 a po kasi byva mozno smadny. raz som skusila urobit malej na veceru kasu a nikdy viac. celu noc spala zle co ju z nej smadilo.
Večeru máme o šiestej až pol siedmej, chlebík, šunka a podobne. Kašu málokedy, tiež sú po nej smädní a potom sa riadne napijú a v noci beháme cikať:O)))
starsie asi polhodinku pred spanim, ale este vymyslaju v posteli, takze mozno hodinku pred zaspanim a najmladsej davam mliecko do postielky, ona vypije a zaspi. ale teraz jedna znama pisala, ze jej maly ma taky reflux, ze sa mu to vracia, ale nie az von z pusy a preto sa jej celu noc budi. skus jej vyvysit vankus.
my večeriame okolo 19.00 hod., ale žiadnu kašu, normálne jedlo, chlebík so šunkou, vianočku s masielkom a tak., kašičky malý vôbec nechcel, akurát jedinú ryžovú, ale už sme vyrástli takže papáme iné dobroty 🙂 spinkať chodíme okolo 21.00 hod. a predtým ešte vypijeme cca 250 ml. mliečka, spinkáme celú noc do cca 08.00 - 08.30 hod. (preto chodíme večer spinkať neskôr, lebo ešte poobede spinkáme cca 2 hodinky 🙂))) a ráno začíname zasa mliečkom. podľa toho, čo píšeš je tvoja malinká asi smädnučká, lebo po kašičkách smädí teda poriadne, skús potom dávať nejaký čajím a uvidíš, držím palčeky 🙂
okolo 19tej a spat ide okolo 20tej - cize hodinu pred spanim 😉