Prosim ako dlho nosi dieta detske nausnice na usku?? Myslim do akeho veku nakolko su mensich rozmerov ako tie dospele...
Ved ked sa jej zvacsia uska a tie male nausnice budu uz nevyrazne, vymen ich za vacsie. Moja vnucka ma 8 rokov, doteraz mala tie uplne najmensie. Teraz sme jej vymenili za detske, ktore nosila jej mama ako dieta. Su o trochu vacsie, ale stale detske. Na to nie je predpis, rob, ako usudis sama. Nemusis sa pritom nikym riadit.
Moja má 8 a nosí detské. Nie tie maličké bábätkovske ale detské. A vidno že ešte cca 1-2 roky a budú jej malé
My sme menili tiež u cca 7-8 ročnej, ale aj preto, lebo sa odopínali a potom jednu stratila. A druhá chcela potom tiež nové 🙂
@mariamisko my sme kúpili dcérke zlaté náušnice ,keď bola bábätko a teraz sme jej dali odistiť v zlatníctve a kúpila som jej strieborné ,ide do 9 roč.ZŠ,nemala úplne najmenšie prvé náušnice nakoľko sú jej dobre ešte alé chcela zmenu .
Ked isla do skolky dala som jej male kruzky teraz si vybrala strieborne na styl babetkovskych ale s vacsim tym previsom ma 7r. Na prijimanie o 2.roky dostane zase nejake pekne nove.
@mariamisko ja si pamätám že ja som ich nosila celu zs. Zalezi aké veľký lalocky kto má