Ako dlho mám zohrievať kravské mlieko?

paulinka17
7. aug 2019

Ahojte, možno hlupa otázka, ale na ako dlho treba dať zohriať kravské mlieko z obchodu keď ho chcem dať malému ?

ukulela
7. aug 2019

@paulinka17 z obchodu je uz pasterizovane, zohrievat nemusis. hriat treba mlieko surove od kravy/ z mliekomatu - treba zahriat aspon na 70 st, resp prevriet.

limetka69
7. aug 2019

no kým nebude akurát, netreba ho prevárať 🙂

klarissa25
7. aug 2019

zohriať aby nebolo studene, aby nebolo horuce, čiže akurta. Netreba ho prevarať.....

lucinka1988
7. aug 2019

@paulinka17 ak sa pýtaš na to, že ako dlho zohrievať na správnu teplotu, tak ja zvyknem cca 180ml dávať na 1min do mikrovlnky, ale závisí ako výkonnú máš mikrovlnku..

janynyna
7. aug 2019

Ja zatiaľ tretí deň dávam malému kravske mlieko a pre istotu prevaram. Neskôr budem už iba zohrieva.

fruzsiskvarkova
9. aug 2019

A načo ako prevárate krabicove mlieko? 😂 V tej ultrapasterizovanek bielej vode urcite nic nepreziva. ;)

klarissa25
9. aug 2019

@janynyna to vážne prevrate? A načo? Ved je to už prevarane, pasterizovane 🤷‍♀️🤦‍♀️

janynyna
9. aug 2019

@klarissa25 no malinký mal zo začiatku problémi s kravskou bielkovinou. Tak pre istotu. Mne to problém nerobí. Nechápem prečo sa tomu čudujete.

klarissa25
9. aug 2019

@janynyna no ale vy tým prwvaranim tu kravsku bielkovinu neznicite.... No čudujem sa lebo aj to málo vitamínov co v tom pasterizovanom krabicovom mlieku je, zabíjate....

janynyna
9. aug 2019

@klarissa25 no ja ale nedávam mlieko z obchodu.

klarissa25
9. aug 2019

@janynyna ale to ste nepísala.... Jasne keď je to kravské mlieko priamo z družstva alebo od niekoho tak áno...

janynyna
9. aug 2019

@klarissa25 som si ani nevšimla, že som to nenapísal. Pardon😃

ukulela
9. aug 2019

@janynyna prevaranim nicis pripadne bakterie. bielkovinu nie. ak mal maly problem s BKM, stravitelnejsie je potom kozie mlieko napr.