ahojte,teraz bude trošku psychologická otázka.ako dieťaťu naznačiť alebo ho pripraviť na to že bude vrčať mixér,alebo odšťavovač?že potrebujeme mixovať alebo odšťavovať?
Preboha 😨 😨 😨
😀 normalne zapnut a zisti to
😂😂😂😂😂😂😂😂 otvoriť usta a povedat nezlakni sa idem zapnut mixér? 😂😂😂😂
Vy sa musite naozaj nesmierne nudit!!!
Pozor, zapinam mixer.
😕 😕 😕 😕 😕
Napisat mu list 😒
no malinké bábo to asi nepochopí a môže veľmi zle znášať taký zvuk. Môj syn reval dosť dlho vytrvalo pri takýchto zvukoch.prešlo to časom samé
Och mixérová madam je späť tuším 😀 😀 😀
😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 nepouzivaj ho!!!!! az ked bude mat 3 roky ho mozes prvykrat pouzit ,aby nedostalo z toho sok 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀
@moncika789 ty kde zijes? Prid dietatoch nemozes pouzivat mixer, vysavac, nic, co vydava hlasny zvuk, minimalne prvych 5-6 rokov, aby nemalo traumu po cely zivot.
čo ja viem 😀 daj hlasnejšie rádio....nech nemá zrazu velky hluk....
wtf? 😀 😀
a ty nevies ako robí mixer?čo si to za matku
Uz je to tu zas 🙂
mixérový fantóm 😀 😀
Tak sa mi zda ze nas tato osoba navstivila z Najmama.sk saktam ma stejne temy len s tym rozfielo ze mixuje na balkone u susedou lebo dcery sa mixeru boji a tych tem ma tam viac a jedna lepsia ako druha,
@moni244 ked kuknes dalej ma tu viac tem,a tiez jedna lepsia ako druha a opet riesi tepkomer a mixovanie teraz sa pyta ci moze mixoat zelera hlavovy salat,a ci moze teplomer dat do zadku detom nadoraz ci len jemno,a vidno ze opet neodpoveda,a inac prajem kradne Velkonocne sviatky
https://www.modrykonik.sk/forum/search/?cx=0093...
Ja mat take problemy!!! 😀 😀 😀
@moncika789 upozorni ho, že to bude nahlas vrčať a hotovo 🙂... ja si dodnes pamätám ako môj vtedy malý drobec hrdina ostal v kuchyni, a keď to začul, tak trielil preč akoby mu za pätami horelo 😀 😀 ... to isté s vŕtačkou .... ale neboj, žiadna ujma na zdraví.... je z neho úplne normálny už puberťák 😀 😀
ja robím že vrrrrrrrrr a pustím a on sa smeje
Dieta si normalne a prirodzene musi zvyknut na zvuky, hlasy atd... myslim, ze nasi rodica ked pustili vysavac alebo nieco take obstrukcie nerobili...dnes sa so vsetkym az prilis prehana...cim skor sa dieta adaptuje do realneho zivota tym lepsie...
Povedz ze ides robit vrrrr. Ja tak pripravujem macky na to ze ich sladke sny budu v haji :D inak maly ked bol babatko, zlakol sa toho, ale len raz.
Psychologicka otazka 🙂 naozaj... je to psycho 😀
Ja som dnes zapla mixer a kocur usiel.On sa toho boji aj vysavaca,vrtacky a celkovo buchania.Aj syn ked bol maly tak sa toho bal.
Ja keď idem malej vysávať noštek, alebo mixovať niečo a podobne, tak jej poviem : "Mišenka, budeme robiť huuuuuuu ". To huuu tak hlasnejšie, aby sa na ten zvuk trošku pripravila. Pomáha to 🙂
@moncika789 ??? To naco??