Ako dávkovať Sab simplex mesačnému bábätku?

evson1
29. jan 2020

Ahojte baby, moj malý ide mať mesiac a bojujeme s vetrami.Mava take kŕče, že niekedy preplače aj 70% zo dňa.Užíval espumisan, ale nepomohol tak ako by som si predstavovala, tak chcem vyskúšať sab simplex, lenže je tam napísané poradiť sa s pediatrom ohľadom užívania pri bábatku.My sme ale v Uk, tak sa nemám s kým poradiť.Je tu niekto, kto má skúsenosti ako to užívať?na príbalovom letáku je, že max užívať 3 dnj

xjakubikovak
29. jan 2020

my sme boli kvoli vetrom v nemocnici a tam nam dali sab simplex a povedali ze aj doma mam davat tak som davala pokial sme neminuli celu flasku a asi aj druhu som potom kupila. Mne pediatricka hovorila ze tieto kvapky len prejdu traviacim traktom ale nevstrebavaju sa do tela cize by to nemalo uskodit

zuzkanr1234
29. jan 2020

moj maly ich uzival do konca 3.mesiaca kolko kvapiek to si uz nepametam ale pred kazdym papanim som mu davala tie kvapky a zlepsilo sa to espumisan mu vobec nepomohol pred tym

janulka257
29. jan 2020

@evson1 ahoj, sab simplex je presne to isté čo espumisan... rektalna rurka nepomôže? no verím že je to asi na nervy... naše dvojičky sa tak trápili do 3 mesiacov a potom to zrazu prešlo... nemôže mať alergiu na laktózu? skúšala si coliprev?

zowie
29. jan 2020

Espumisan 0 bodov davala som sab simplex do kazdeho mliecka 10 kv. A kazdy den probiotika. Dlhodobo od cca 10 dnoveho babatka. Rektalna rurka pozor, ak sa nauci na nu, tazko odvyknut, zleniveju crievka, daj mentolovu madticku na brusko, nahriatu latkovu plienku ale nie horucu a cvicit s nozkami v smere hodinovych ruciciek ked je najhorsie. Obe deti mali velke koliky, toto pomahalo

tilko
29. jan 2020

Poznám veľa maminike, čo sa sťažovali, že po Espumisane mali detičky bolestivé kŕče...dokonca aj dospelí...ono, to zálež asi od organizmu človeka...
Posielam príbalový leták zo sab simplex...ja som ho používala pri obidvoch deťoch a aj švagriná rovnako...u nás pomohlo...Je tam napísané v časti Dávkovanie hneď na začiatku...ja som dávala deťom na lyžičku s mliekom

tilko
29. jan 2020

ešte som zabudla napísať, že do 3mesiaca som synovi dávala každý deň, potom len podľa potreby...u dcéry len podľa potreby, nebolo viac treba

katkabg
29. jan 2020

Naaaaam LEN toto pomohlo neviem si ho.vynachvalit

evson1
autor
29. jan 2020

Ďakujem vám za rady, už som zúfalá.Skúšame všeličo, ja mám upravený jedálny lístok, vylúčila som mliečne výrobky, exotické ovocie, jem veľa vlákniny, pijem veľa vody a harmančekového čaju, robíme masáže bruška s pupíkom, užíval BioGaiu, tu sme vymenili za Probio-fix lebo je tam bakteria mliečneho kvasenia bifidobacterium animalis.Cvičíme s nôžkami, proste všetko možné aj nemožné o to ma to trápi ešte viac, že mu neviem pomôcť

janulka257
29. jan 2020

@evson1 našim babám pomohlo dávať často na bruško... síce zo začiatku sa im na brušku moc nepáčilo ale vyprdkali sa a potom tak občas aj spinkali. Držím palce ❤️

manchester123
29. jan 2020

@evson1 ahoj presne viem o čom hovoríš, my sme ti mali pol roka, behali sme po lekároch, rektalna rurka naša najlepšia kamarátka. Prosím ťa ani espumisan, ani sab, ani coliprev.....ti naozaj nepomôžu. Vysad vigantol ak ho užívate a kúp v lekárni vitamín D od Jamieson. U nás toto zabralo už na druhý deň vysadenia vigantolu. Kiež by mi to pediater povedal skôr. Pozri kľudne na nete o Vigantole skúsenosti, nájdeš tam presne tvoj prípad uvidíš. Po vysadení budeš mat opäť kľud a malinký tak isto.

alison11
29. jan 2020

@evson1 Infacol sirup mojim najviac zaberal.

evson1
autor
29. jan 2020

@manchester123 neužívame vigantol, mám kúpený BabyD od Jamieson, ale ešte sme nezačali.Bala som sa, aby som mu ešte horšie nespravila.Vyskúšame ešte Sab Simplex a ak bez zmeny skúsim len probiotiká a Dčko

tilko
29. jan 2020

@evson1 moja Babula má Baby D od začiatku (vigantol mi nesedí lebo je syntetický), a Probio Fix tiež dávam