Ako dat ostrihať 2-ročného chlapca?

Včera o 23:22

Ahojte prišla som sk po radu, prvý krát sme ho dali strihať po roku.to už nosil sponky a gumičky.. 😃 teraz sme ho dali strihať v lete a už to má.zas tak dlhé že pomaly mu vlasy zakryje aj uška.. ja sa neodvážil.ho strihať bojím sa .. no a tu nastáva problém , kričí a reve, trvá to len chvíľu boli sme u barbera naposledy plakal ale vydržal ale musela som.ho mat na rukách.. chcem ho dat teraz ostrihať znovu plánujem budúci týždeň, chlap mi hovorí ci ho chcem znovu trápiť.. co spraviť? 🤷‍♀️

vkatush
Včera o 23:58

My chodíme pravidelne od roka každé cca 2 mesiace, veľmi rýchlo mu rastú. Chodíme obaja. Jeden drží telefón s rozprávkou a druhý rozptyľuje. Plus máme super barberku. Rýchla, vie ako na deti a malý potom môže zametať, to je jeho odmena 😂 niekedy to ide bez problémov, niekedy s krikom plačom.
Kamoška strihala svojich doma vo vani a druhá kým jej spí (čo si neviem predstaviť).

really8
Dnes o 05:57

Striham doma masinkou. Zapojim chrumky, telku, cumlik. Profi uces mi nestoji za stres a nervy.

tianna
Dnes o 06:02

Chlap má pravdu 🙂 netráp ho, keď sa takto bojí/nepáči sa mu to tak mu podstrihni vlásky ty len tam kde mu naozaj už zavadzajú. Teda okolo ušiek a očiek. Zapni mu rozprávku/daj na chvíľu tablet, tých pár minút vydrží.

marianarem
Dnes o 06:59

Skus mu to sama aspon trochu podstrihnut a uvidis. Ak to bude zle, vzdy mozes ist ku kadernikovi to dat opravit. Ja som si cely zivot myslela, ze ostrihat niekoho by som fakt nezvladla. No cez koronu bolo vsetko zatvorene, manzel (ktory si dost potrpi na kvalitu ostrihania) potreboval ostrihat, tak som sa podujala. No a uz odvtedy striham len ja 🙂
Striham aj syna. Ale syn sa teda tiez toho boji. Pomohlo mu nasadit detske pracovne okuliare, prestal sa bat, ze mu strihnem do tvare alebo nedajboze do oka 🙂 V tych okuliaroch je uplne kludny.

vierka0508
Dnes o 07:05

V takom veku sme strihali doma so strojcekom. Zabaval sa s cim prislo. Starsieho som strihala aj vo vani, lebo neznasal tie popadane vlasy na sebe, strasne ho to stipalo.

adeladulova
Dnes o 07:37

Môj ma 5r a stále strihať maminkou doma. Prvý rok bol hrôza, ale už potom si zvykol

jaskolka
Dnes o 08:43

Syna strihá od 1 roka stále manžel doma so strojčekom.Kym bol menší,tak si muž strihal najprv sám vlasy pred ním,aby videl,že to nič nie je.tetaz už bez problémov .

mamutka
Dnes o 08:50

Aj my strihame doma, v klude so strojčekom. Striham tak aj muža aj synov, celkom dost ušetríme. Budem musieť zvážiť nejakú taxu, keď tak nad tým uvažujem 😅

jaond19
Dnes o 08:55

Ostrihat ho doma a len to najnutnejsie. 2 rocny nepotrebuje mat uces holywoodskej hviezdy ked ma z toho stres. Starsieho syna (coskoro 9r) striham doma a aj to je boj, neznasa to odmalicka, nechcel ist ani kadernicke. Striham ho vo vani, hned to z neho povysavam a potom osprchujem.

majlo1234
Dnes o 09:13

Nedala by som ho strihat, ani syna nedavam. Ked tak mu pristrihnem ofinu a necham tak. Idem cestou co najmensieho odporu😀

janka_266
Dnes o 11:17

vymente barbera:D my sme vystriedali 4, kým sa nechal pekne ostrihať, vždy ho strihali tak, že sedel na mne, a sľúbila som mu vždy niečo za odmenu :D až v 3 a 1/2 rokoch sedel pekne sám na stoličke, trošku sa ešte ošíval, ale našli sme milú barberku, s ktorou si rozumie :D