Ako dať dieťa po kŕmení tak, aby spinkalo?

katches69
17. sep 2022

Caute, potrebovala by som nejaku radu typ ako po krmeni dat dieta tak aby spinkalo a nie bolo hore 🤣.. vecerna klasika s mesacnym babom, kupanie a krmenie. Dokrmim polozim malu vidim ze sa jej chce spat ale musim ju dat odgrgnut, odgrgne zaspava na ramene pomaly polozim dam lezat a je hore a uz spat nechce. Mali ste to tak niektora? Davku mlieka ma taku aku ma mat, aby z toho bola napapana, okupkana, prebalena vsetko.

jazula
17. sep 2022

Ahoj, ja som malú pokladala až keď tvrdo spala (keď sa jej dotkneš prstom dlane, tak ti nechytí ten prst). Fungovalo to cca do jej 7-8m, odvtedy sa mi zobudila vždy pri položení, tak už spí so mnou v posteli a dojčím poležiačky, podľa mňa aj zaspím často skôr, ako sa odpojí 😂. Má 16m.

helcanw
17. sep 2022

@katches69 nedávaj odgrgnut 🤷‍♀️ Nikdy som nedávala odgrgavat spiace dieťa, pri večernom ukladaní som trochu zdvihla po kŕmení, ale nie tak aby som ho zobudila. A v noci som nedávala grgať vôbec.

lilly7913
17. sep 2022

Ahoj, ja večer malého nakrmim, dám odgrgnúť a položím do postieľky a idem preč, ak mrnčí dám mu dudel a odchádzam, vždy pekne sám zaspí, má to tak už od narodenia.

evica17
17. sep 2022

Tiež som nedala odgrgnut. Kŕmila som v postieľke, a ak sa prebral trochu,tak som tapkala po zadočku a chrbatiku,zaspal.