Ako čistíte bábätku pohlavné orgány?

26. mar 2021

Baby.. Ako čistite malinkym bábätkám ciku? Myslím dnu... Ma tam čosi také biele, moc to nechce ísť preč a keď čistim vodou a vatovym tamponom malej sa to nepáči...... K Dr ideme až 6.4. Spýtam sa nato........ Ďakujem za každú radu

denden77
26. mar 2021

presne tak.. vatovym tamponom a prevarenou vodou.. paci/nepaci, ma smolu 😁

ecko80
26. mar 2021

Ahoj, ani ja som najprv nevedela ako na to😝prveho som mala syna. Ja pouzivam taku tu detsku vatovu tycinku na uska, namocim do vody a jemne povytieram. Ak treba, tak potom este namocenym vat. tamponom. Zvykla si uz, ale tiez sa jej to nepacilo. Hlavne treba jemne a mokrym tamponom, aby to neodieralo.

autor
26. mar 2021

To ma tak dnu ako keď som roztvorila pysky.. Niekde som čítala že to je ešte nevycistena z pôrodu.... Bojím sa jej to čistiť aby som jej niečo neurobila 😔

ildiko36
26. mar 2021

Kup si 100%olivovy olej v lekarni pre babetka..ja som stym cistila detom intimne miesta s s vlhčenou utierkou..
S vodou nemaš šancu to odstraniť a s mydlom sa nemôze kvôlli mykoze.
Aj imobilnym pacientom kde robym v nemecku s detskym olejom čistime genitalie a potom s vodou

deginko
26. mar 2021

Áno tyčinkou do uší a navlhčit buď v olejceku alebo Borová voda...

katkacic
26. mar 2021

Ahoj. Ja mám 3 cikule doma a všetkým čistim vatovim tamponkom a avirilovym olejickom. Tým modrým lebo je s azulenom a ten je zároveň upokojujúci. Ide to s ním ľahšie a nedráždi ani tampón neskriabe.
Nám to poradila naša doktorka.