Ako čistiť zubky ročnému dieťatku ??

18. feb 2020

Ahojte dievčatá viete mi poradiť ako mam malej čistiť zubky,? Ma 7 zúbkov a nechce si ich dať vyčístiť detskou kefkou.Mam použiť gazičku alebo čo mi poradíte??

cokolada_876
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
lucilaines
18. feb 2020

no to nie je take jednoduche, nas si tiez v roku cistil sam, teraz ma rok a pol a ani za svet. Neotvori pusu, hodi sa o zem, reve, uteka. Nemam sancu mu ich vycistit aj keby som ako chcela, jedine asi keby ho dvaja dospeli drzime a otvorime mu pusu nasilim. Ja som to zatial nechala tak. Vzdy ideme umyvat zibky pekne spolu, dam mu kefku, slahne ju o zem, dam znova a tak dokola az kym ja si neumyjem. Verim ze ho to prejde, alebo ze mu to budem vediet lepsie bysvetlit alo bude starsi.

adamadent
18. feb 2020

Zober si kefku a čistí zuby sebe tak aby dcéra videla ze je to bežná činnosť ktorú robíme všetci. Vždy po kúpaní najlepšie v rovnakom čase. Potom jej daj kefku nech sa s ňou pohra sama v ústach bude napodobňovať pohyb ktorý robíš ty, len ju sleduj pri tom aby si ju nedala hlboko.. Bez pasty pasta sa dava až keď vedia deti vypluvat. Kefkou rob kruzive pohyby a dávaj pozor aby si nenarazala do uzdiciek to deti boli a potom si nechcú dat zuby čistiť. Na prerezavajuce sa zuby sú také silikónové kefky.

selest
18. feb 2020

Nas si cisti zubky sam, teda zuje kefky, ma do kazdej ruky jednu😀 a potom mu este ja docistim. Podla nalady si necha docistit, ale trva to dlho ozaj na x-krat mu strkam kefu do ust vseljak ho zabavam a cistim. Alebo ked to nejde tak mu tato chyti hlavu (maly sedi v stolicke) a ja cistim. Pastu este nepouzivame lebo nevypluva, niekedy mu dam milimetrovu bodku pasty na kefku len aby zacitil tu chut, paci sa mu to a necha si tak lahsie vycistit. Skusam niekedy ze si ja s nim cistim zuby ale velmi ho to nemotivuje skor je to na skodu lebo nieze si nechce sebe cistit ale trha moju kefku a chce s nou cistit vsetko naokolo😂