Ako chodíte na nákup s bábätkom?

dadulka232
3. júl 2023

Ahojte, ako chodite na nakup s babatkom? Ako sa da upevnit vajicko na kosiku?

any3108
3. júl 2023

@dadulka232 v niektorých supermarketoch majú také vozíky
Ja som chodievala s malým buď v kočíku a nákup som dávala do nákupnej tašky čo som mala na pleci alebo som mala malého v nosiči
Alebo položiť vajíčko do vozíka a nákup okolo

sajmonka_1216
3. júl 2023

ja chodím na veľké nákupy s mužom, vtedy ideme autom, čiže máme vajíčko.. a ja tlačím kočiar s vajíčkom a muž s košíkom...
alebo už som aj videla normálne dali vajíčko do košíka a šli..to ale asi len na taký menší nákup

matullienka
3. júl 2023

Áno chodila som bežne, nakoľko muž v práci v zahraničí nebolo na výber

cookie29
3. júl 2023

Vajicko dam do vozika ak dieta spi, ak je zobudene tak su speci kosiky ... a velky nakup ak s neda inak tak na donasku domov...akoze nevidim, kde je problem

bolarazjedna
3. júl 2023

Keď len odskočím do blízkej Jednoty, kde ma všetci poznajú, tak dieťa je v kočíku a ja nákup ukladám do úložného priestoru v kočíku dole, nikto s tým problém nikdy nemal. Samozrejme všetko zaplatím, nenechám tam zabudnuté nič ☺️
V Kauflande majú také čierne košíky, ktoré sa dajú ťahať po zemi, a dobre sa naviguju jednou rukou, tak jednou rukou tlačím pred sebou kočík a druhou rukou ťahám za sebou košík. Viac ako sa mi zmesti do toho košíka, aj tak neunesiem (auto nemám).
A keď vyslovene niečo ťažké, veľké, tak to zariadim, aby prišiel manžel autom.

louise
3. júl 2023

Chodila som s kočíkom.

x_mery_x
3. júl 2023

My sme davali stale vajicko do kosika, neupevnovali sme ho :D

jaond19
3. júl 2023

@dadulka232 ja som si kvoli tomu kupila nosic,lebo vajicko som mala velke a tazke k tomu syn v 3 mesiachoch mal 8kg.... takze na to obdobie kym nesedel v tej vozikovej sedacke som to riesila nosenim (ak islo o velky nakup na cely vozik), inak som chodila s kocikom (v kombinovanom kociku mam velky kos)

lienka9
3. júl 2023

@dadulka232 ja chodim vacsinou s kocikom a davam nakup priamo do ikea tasky a dole pod kocik..nikdy nebol v obchode problem.samozrejme velky nakup,flase a pod vacsinou s muzom,alebo dirta v nosici,nakladam do kosika a odtial do auta

kris_tin257
3. júl 2023

Dve deti a s oboma vždy v kočíku, nákup dávam dole do odkladacieho priestoru 😊

dkethe
3. júl 2023

Velke nakupy riesil rodic osamote (ja/muz). Male nakupy po sidlisku ja s kocikom.

Dat vajco na vozik sa da, ale mne sa to vzdy brydilo. Asi v ziadnej inej situacii nie je dieta viac exponovane okoliu, nez takto. Niezeby som bola sisi do urieknutia a pod, ale proste toto ne-e.

beton
3. júl 2023

Dieťa do nosiča, nákup do kočíka

milanemila
Autor odpoveď zmazal
Zobraz
dadulka232
autor
3. júl 2023

Dakujem, viem raz kamoska mala upevnene vajicko ale to sa bojim aby sa mi to nesmyklo. Ked tak ho dam do kosika radšej

angeli121212
3. júl 2023

@dadulka232 ja to riešim tesco kuriérom a čas od času kočik a do uložneho priestoru veci, samozrejme všetky nablokujem a nebol ešte ziadny problém, alebo spolu s mužom.

beahavala
15. júl 2023
Používateľ beahavala je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od beahavala.

Ked nemam maleho kde nechat tak ho beriem na nakup so sebou a mam ho vtedy vo vajicku. Vajicko mam kupovane cez e-kociky, v pohode sa mi zmesti do velkeho nakupneho kosika.