Ahojte, ako chodite na nakup s babatkom? Ako sa da upevnit vajicko na kosiku?
@dadulka232 v niektorých supermarketoch majú také vozíky
Ja som chodievala s malým buď v kočíku a nákup som dávala do nákupnej tašky čo som mala na pleci alebo som mala malého v nosiči
Alebo položiť vajíčko do vozíka a nákup okolo
ja chodím na veľké nákupy s mužom, vtedy ideme autom, čiže máme vajíčko.. a ja tlačím kočiar s vajíčkom a muž s košíkom...
alebo už som aj videla normálne dali vajíčko do košíka a šli..to ale asi len na taký menší nákup
Áno chodila som bežne, nakoľko muž v práci v zahraničí nebolo na výber
Keď len odskočím do blízkej Jednoty, kde ma všetci poznajú, tak dieťa je v kočíku a ja nákup ukladám do úložného priestoru v kočíku dole, nikto s tým problém nikdy nemal. Samozrejme všetko zaplatím, nenechám tam zabudnuté nič ☺️
V Kauflande majú také čierne košíky, ktoré sa dajú ťahať po zemi, a dobre sa naviguju jednou rukou, tak jednou rukou tlačím pred sebou kočík a druhou rukou ťahám za sebou košík. Viac ako sa mi zmesti do toho košíka, aj tak neunesiem (auto nemám).
A keď vyslovene niečo ťažké, veľké, tak to zariadim, aby prišiel manžel autom.
Chodila som s kočíkom.
My sme davali stale vajicko do kosika, neupevnovali sme ho :D
@dadulka232 ja som si kvoli tomu kupila nosic,lebo vajicko som mala velke a tazke k tomu syn v 3 mesiachoch mal 8kg.... takze na to obdobie kym nesedel v tej vozikovej sedacke som to riesila nosenim (ak islo o velky nakup na cely vozik), inak som chodila s kocikom (v kombinovanom kociku mam velky kos)
@dadulka232 ja chodim vacsinou s kocikom a davam nakup priamo do ikea tasky a dole pod kocik..nikdy nebol v obchode problem.samozrejme velky nakup,flase a pod vacsinou s muzom,alebo dirta v nosici,nakladam do kosika a odtial do auta
Dve deti a s oboma vždy v kočíku, nákup dávam dole do odkladacieho priestoru 😊
Velke nakupy riesil rodic osamote (ja/muz). Male nakupy po sidlisku ja s kocikom.
Dat vajco na vozik sa da, ale mne sa to vzdy brydilo. Asi v ziadnej inej situacii nie je dieta viac exponovane okoliu, nez takto. Niezeby som bola sisi do urieknutia a pod, ale proste toto ne-e.
Dieťa do nosiča, nákup do kočíka
Dakujem, viem raz kamoska mala upevnene vajicko ale to sa bojim aby sa mi to nesmyklo. Ked tak ho dam do kosika radšej
@dadulka232 ja to riešim tesco kuriérom a čas od času kočik a do uložneho priestoru veci, samozrejme všetky nablokujem a nebol ešte ziadny problém, alebo spolu s mužom.
Ked nemam maleho kde nechat tak ho beriem na nakup so sebou a mam ho vtedy vo vajicku. Vajicko mam kupovane cez e-kociky, v pohode sa mi zmesti do velkeho nakupneho kosika.
@dadulka232 https://www.wanzl.com/cs_CZ/produkty/voziky/nak...