Čaute baby, možno fakt hlúpa otázka do pléna (bože tie maminy už fakt nevedia na čo od dobroty, nie? 😀 ) ale celkom by ma zaujímalo, ako často svojim detičkám umývate vlásky? Ja mám trojročného syna a nevieme sa s mužom dohodnúť ako často mu umývať hlavu - on tvrdí že raz týždenne teraz v zime stačí, ja sa zase vadím že častejšie.
@yennn ja mam skoro 2rocnu babulku a vlasky umyvame aspon raz do tyzdna (a je to boj 🙂 ) ale snazime sa 2krat tyzdenne.
Ja umyvam vždy pri kupani-každy druhy deň, ale len vodičkou ako aj teličko (dceraka bude mať 2.r.)
@lenkab1984 no však práve, aj u nás je to hrozný boj, asi preto sa ma MM snazi presvedcit ze raz do tyzdna staci 😉
@tatiana7777 a potom šamponom vôbec?
ahoj ja mam 4,5rocneho a 8,5rocneho a umyvam im 2x za tyzden.
Nie len vodičkou, žiadne pripravky nedavam
@yennn teraz v zime iba raz do tyzdna, uplne nam to staci. A inak to asi zavisi aj od toho, ako sa dieta poti a co vsetko mu vo vlasoch pristane pocas jedla 🙂
raz do tyzdna, v lete cajstejsie.
tak ste ma ukludnili, jedni tak, jedni tak.. ze nie sme ziadni špinďúri 😀
ja malej asi raz do tyzna zo samponikom aj ked doktor povedal ze detom uplne staci aj voda , len teraz dost si vlasky spoti pod ciapkou, a inak si vlasy namoci asi pri kazdom kupani sa 🙂 a ked sa jej vzadu vlasky domotaju - nikdy som ju nestrihala ma 25 mesiacov... tak jej davam len moj balzam na vlasy 🙂
ja veru ani raz do tyzdna nie..maleho sme radsej ostrihali strojcekom, nepoti sa mu tak hlavka..tak cielene umyvanie je mozno raz za 2 tyzdne teraz v zime..a to len vodou oplachnem a rychlo presusim uterakom, hned to ma suche take kratke..nas neznasa umyvanie hlavy a dlhsie vlasky sa mu potili..tak to riesim takto...teraz sa mu nepotia,nemasneju..ale je pravda, ako tu bolo tiez spominane, ze ked sa kupe, tak sa mu aj tak casto namocia, tak mu ich presusim..raz za mesiac mozno dam aj trosku Hipp samponu...
2x do tyždňa v stredu a v nedelu detskym šamponom Sebamed.
ja len raz do týždna - ked ho aj kúpem :D
@yennn - asi 5x do tyzdna ich maju mokre, do vane lezu kazdy den,ale to len cista voda 😀 1x do tyzdna aj sampon 🙂
kazdy den
v zime raz do tyzdna, v lete oooovela castejsie, niekedy aj kazdy den. najhorsie to je,ked je v piesku, vtedy musim umyt aj 2x za sebou.
v zime raz za týždeň šampónom, ale niekedy aj 3-4x si ich zamočí vodou pri kúpaní. v lete vodou každý deň a šampónom raz za týždeň. väčšinou mu držím vlasy dosť na krátko 3-6mm, teraz v zime, ako ochrana hlavy ich má dlhšie, ale potí sa na hlave omnoho menej ako na jar, v lete.
My umyvame kazdy den aj samponom nasa mala ma kazdy den mastne vlasy ked si rozotrie jedlo alebo krem aj po vlasoch a ma ich velmi huste. Mame bio jemny sampon 🙂
ja malého v zime ani každý den nekupem, a vlásky umývam asi dvakrát do týždna, v lete denne . a používam nivea baby sensitive umývací gel alebo johnson takýv žltej flaške s pumpičkou
@luciferkax vazne sa kupete len raz týždenne? 🙂
so samponom raz do tyzdna teraz v zime, mala je sice beťár ubehany, no vlasky nemava spotene, nejak extra sa nepoti cez zimu
@kolinia mne už by ani neprešlo keby sme sa nemali kúpať večer. Občas sme aj unavení alebo je neskoro a snažíme sa mu vysvetliť že dnes nie a vydupe si to revom 🙂 Jediná výnimka ak nespime doma - vtedy si nevšimne že sme sa neokupali.
a nám by sa zase teraz už ritka po kakani nepodarila umyť ... ked mal plienky tak este hej no teraz už si nenechá. Takze sa sprchujeme denne 🙂
@yennn my, dospelí, nie, ale deti kúpeme len raz týždenne - v zime, nepotia sa, tak načo častejšie? 🙂
@luciferkax heheh tak to by mi ani nenapadlo že by ste sa vy dospeli kúpali len raz týždenne 😀 Sú a takí no to už je do inej témy 😉
@yennn :D :D :D to by sme "vonali"... al ez as myslím, že u detí v zime stačí raz týždenne - najprv som z takého "nekupania" mala obavy, no mladší mal často ekzémy, tak kázali často nekúpať... :D tak nekupeme :D
@yennn 🙂 ahoj...ja umyvam vlasky tak 2-3x do tyzdna, podla toho, ako je krpec aktivny 🙂