Ako často sa v noci budí vaše dieťa na kojenie?

radkatom
2. okt 2010

Len by ma zaujimalo, ako casto sa Vase kojene deti budia. Nas maly ma rok a budi sa kvoli kojeniu (nie, ze by bol hladny, len chce prsnik) aj 5-6 krat za noc ☹ . Uz som si sice na to zvykla, ale uz by som sa aj ja rada vyspala ale co uz. Asi si budem musiet pockat...

nice202
2. okt 2010

Ahoj, mne tak 3 krat

anjelicek26
2. okt 2010

Ma malinky cumel? Alebo berie teba ako cumel? To bude asi najväcsi problem.... treba mu najst nahradu... mne sa keca - ale dcerka mi neprespala 2.5 roka a nebolo to o hlade, ale hlavne o dudlovani na prsku 😖 A ano, realne sa tiez budila 4-8x za noc. Maly si da prst do pusy a prespi od troch mesiacov celu noc. Kojeny su obaja rovnako. Len jeden mal ako cumel mna - a druhy palec (alternativu by som radsej volila cumel...ale ked sa neda, tak aj takto je dobre)

cikyta
2. okt 2010

Tiež 5-6 krát a viem,že to nieje na kojenie (hlad),ale je to jediná vec,čo mi ju naspäť uspí.Aj uplne prve uspatie tak riešime. ☹ Cumel nemáme-bohužial,takže vieme,kde je problém...však? (
do 6 mesiaca spinkala celu noc a po 6 mesiaci BUM !)

cvikla969
2. okt 2010

mi tak 3-8krat za noc,neviem od coho to zavisi.neviem ci len dudle,ale saje.aj ja mam obcas vrasky.tatko nasadil aj flaskou sunarovy protest,po hodinovom boji,sme skoncili na didke a to sme skusali aj ine sposoby.kazdopadne som v dacna ze sme denne kojenie obmedzili na jedno a vecer nezaspavame na prsniku ale po kojeni sa uspavame rozpravkou(v zabehu len tyzden) potom doriesime noc 😉

jankapo
2. okt 2010

nas maly sa budi tak 3-5x za noc, ale cicu mu dam 1x v noci (po 2hej) a najskor zas o 5tej...medzitym davame cumel a dufame, ze sa necha ukecat...cez den sa uz vobec nekojime...ale ja by som tiez rada vynechala toto nocne kojenie, ktore sa mi nezda zeby bolo o hlade, aj ked drobec normalne hlta- ked ma dost, sam sa odpoji, prelozim ho do postileky s spinka dalej...netusim ako toto zrusime... 😖

bubelko
2. okt 2010

vacsinou sa budi raz, medzi stvrtou-piatou. ale par krat sa stalo, ze sa zobudil az rano o siedmej. 🙂

lucyliu77
2. okt 2010

Ahoj vacsinou sa budi medzi 5 a 6 rano .

janea
2. okt 2010

cca 5 krat

marthuska
3. okt 2010

budime sa len raz, o jednej.

linuska1
3. okt 2010

mame 4 1/2 mesiaca a budi sa presne kazde 3 hod... ci je den alebo noc..🙂 je ako hodinky.🙂)

juliagregor
3. okt 2010

do pol roka všetci traja, každé dve hodky a pol roku furt, už som to ani neratala a spala aj postojačky....po roku sa to trošku zlepšilo ale 5-6 krát boli hore...
tak som závidela maminám, čo nakojili o 20tej a vstávali sa až o 6tej....
neboli hladní, len sa potrebovali pomojkať a presvedčiť sa o tom, že som s nimi...

bianocka
3. okt 2010

Od narodenia ani raz. Aj som sa pytala doktorov, ci je to normalne, vraj hej. Uz ma 15 mesiacov, stale ju kojim, no v noci sa na papanie nebudi. Spi 12 hodin vkuse.

soffi
3. okt 2010

mno nasa mala sa budila do pol roka v priemere 6x zas noc, ale boli aj noci, ked bola hore 11x !!!!!!!!to bolo najviac uz ku koncu ked sa naucila spavat pri prsniku, teraz ma 16 mesiacov a este sa stava ze je hore aj 4x , no mame aj noci ked sa nezobudi vobec.....je totazke , kazde doetatko je individualne, vela zavisi od toho ci sa cez den dost unavilo, ci bolo vonku, ci nejdu zubky.....moja dcerka je zvlast ziva, a cez den spi sotva hodinku, aj to nie vkuse...hlavneze su deticky zdrave, nuz a my mamicky to musime nejako zvladnut, aj ked chapem, ze niekdy su dni , kedy uz mas toho asi po krk...drzim palceky 🙂

iinuska
3. okt 2010

aj 5x za noc. Este neprespal jednu noc vkuse, a to ma 17 mesiacov 🙄

akika722
3. okt 2010

môj sa budi od narodenia len raz okolo 4tej,zaspava o 20tej/je kojeny/,no každe dieťa je ine...skus mu dať čajik alebo ho vezmi k sebe do postele a ked zaspinka prelož ho späť do postielky...možno ťa len potrebuje citiť na blizku aby sa upokojil.. 😉

miska246
3. okt 2010

raz a niekedy prespi celu noc az do rana. 😉

kkkatarinkaaa
3. okt 2010

ach jaaaaaj...aj 3-4x.....niekedy vynimocne raz a inokedy aj 5x 😒

titkovamiriam
3. okt 2010

uz to bolo davno...ale do 3m asi tak 2 krat potom spavali vsetci traja v pohode od 22-6 🙂 -takze ja som si ,,neuzila,, prebdene noci 🙂

tikasi
3. okt 2010

Moje slniecko spavalo celu noc od 2-4mes,ale postupne to preslo do stadia 3-4krat,boli noci,ze aj kazdu hodku bola hore.Myslela som si,ze nemoze byt hladna ked jej to predtym nechybalo,ale ona sa normalne v noci napapa-uplne vyprazdni prsnik,aj ked niekedy len pocucka,tak neviem ci to je hladom,ci len potrebuje sa pomojkat,ale citala som,ze vraj dieta po pol roku je cez den aktivnejsie a viac objavuje svet okolo seba,tak v noci potrebuje tu mamicku citit pri sebe. Ale tak svojim, sposobom si to aj troska uzivam,pretoze cez den papa strasne rychlo a v noci je to take prijemne cuckanie,aj ked niekedy vycerpavajuce 😉

matka331
5. okt 2010

aj moja sa tak casto budi dnes v noci to bolo asi aj 8krat

bihan
5. okt 2010

Staršie ako polročné dieťa je schopné prespať celú noc bez jedla. V tomto veku ide už len o zvyk, od ktorého je vhodné ho odnaučiť pre jeho vlastné dobro.
Staršia dcéra prespí celú noc od cca od 4m, mladšia má teraz 2m a budí sa na jedlo 1-3x.

bona
5. okt 2010

Zhruba od konca 2.mesiaca prespinka celu noc, obcas sa sice stane, ze sa zobudi raz, ale to skor tak nadranom okolo stvrtej, piatej, trosku sa napije a do 10min zasa vacsinou buva..

nany100
5. okt 2010

my tak 2x za noc, potrebuje si podidkať...niekedy výnimočne len raz, ale niekedy aj 4x...ale do tých 15 mesiacov to bolo 5-6x za noc...ešte som neprespala celú noc, odkedy je na svete 😕 ...a zaspávame na prse aj naobed aj večer...inak to nevie a ani nechce...už sme skúšali odnaučiť, ale dva týždne mi stačili...zatiaľ neriešim, ako to bude neskôr 😉 ...cumeľ nechcela od narodenia

malaliska
5. okt 2010

Ahoj, náš malý prechádzal rôznymi štádiami, od prijateľných 2 - 3 krát, cez ideálny 1 krát, aj to okolo piatej ráno, až sme sa pomaly dostali k počtu, ktoré môžem spriemerovať tak na 6 - 7... Niekedy spí lepšie, inokedy horšie. Aj som sa snažila odsledovať, či na to niečo špeciálne vplýva, ale okrem Spiropentu, ktorý z neho spravil malú neriadenú strelu približne do 23 - 24.00, jednoducho neexistuje žiadny vzorec na dobré spanie

kuratko
5. okt 2010

pred par mesiacmi, ked bol iba dojceny, a aj chvilku po tom spal od narodenia celu noc pokojne, teraz, aj ked dostane veceru, budi sa na dojcenie asi 3x za noc.

ciefulik
5. okt 2010

2-3x🙂

susik77
7. okt 2010

Mne sa mala budi hlavne do 22.hod.-zaspi asi okolo 20-21.h. Po polnoci mozno 1-2x a to uz ani nechce papat, len si pyta dudlik. Ja by som prave bola rada, keby ese pila, mam pocit, ze sa rychle odstavuje:(

k1k2k3k4k5
7. okt 2010

ahoj, tiez tak 4-5x, uz ma skoro 15 mes., mam pocit, ze to tak bude az do odstavenia ....posledne mesiace ho po prvom al. druhom zobudeni (okolo polnoci) prekladam z postielky vedla seba a kojim poleziacky, takze v takom polospanku... takze sa to celkom da 😉

rybka13
7. okt 2010

7-10 krat, ale kedze teraz lezu horne zubky, tak niekedy aj viac ako 10x... dudku nechce, netusim ako ju odstavim, ale nadej mi dava kniha ze Kazde dieta sa vie naucit spat ... ci ako sa to vola, je tu o tom niekde tema... nedokazala by som totiz nechat vyrevat niekolko hodin.. alebo niekolko vecerov kym si odvykne.. ta kniha pise o tom, ze k dietatku sa ma chodit v istych intervaloch, nech vie, ze ho rodicia neopustili, ze je vsetko v poriadku, aj ked si musi zvyknut na iny rezim.. 😕
Male dieta vraj ma len pudovu a citovu rovinu a ked ho necha matka plakat tak sa skratka city otupia.. zvykne si ... ze nepride ked place...ved co ine mu ostava...
Ale ja nedokazem nechat vyrevat, po 5 minutach som uz nervozna, a do 15 minut by som asi revala s nou 😉 😝 takze skusim to trocha setrnejsie... co uz kazdy musi skusat ako sa da, na toto neexistuje recept, keby existoval, tak s tym nemame problem 🙂

natashkaa
7. okt 2010

no mne sa budi tak do 15x uplne vazne a to ma 16mes a cez den nespi ani sekundu. Takze uz je zo mna pekny zombík. Uz sme skusali vsetko a poviem Ti ze je jedno ci budes kojit ci nie ak mas take dieta bude sa tak budit stale ja som skusila uz aj prsnik nedat a houby to pomohlo 😀 Mame za sebou kopu vysetreni a nic. Dr povedala, ze su taketo deti a ze sa stretava aj s tym ze zacnu normalne spat aj v dvoch rokoch 😅 😅