Baby,ako často ma skoro 2 rocne dieta kakat? Je normalne ze mi Vanes uz 5 dni vkuse kaka 4-5x za den? Sak ju stale prebalujem a to nie ze len bobek vykaka,ale poriadne nalozena plienka je zakazdym. Nema hnacku,nema ani zvlastne sfarbenie ta stolica,len vela kaka....a pritom sa mi nezda ze by viac jedla 😨
Ked sedi vsetko ostatne, tak by som to nechala tak. Moj kaka od niekolkokrat za den az po raz za tyzden a vsetky medzistupne medzi tym. Nikdy neviem, kedy bude kakat a kolko. Mal to takto na preskacu od malicka, tak to neriesim. Od mnozstva jedla to tiez vobec nezavisi...
Keby sa to zmenilo na hnacku alebo pridali horucky, tak treba ist k lekarovi, ale inak kupit megabalanie plienok, by som povedala 😀
Asi raz denne... Dcerka tak od 6 mesiacov kakavala - vzdy rano - a Max teda este kadi sem-tam 2x ale uz väcsinou len raz. 4-5x za den mi prijde trochu moc 😕
tiez si myslim ze ak to nie je hnacka tak to neriesit, telo vie co robi a preco 😉 moj kaka raz denne, niekedy dvakrat a niekedy ani raz a to papa kazdy den v pravidelne v tu istu hodinu.
Moja máva také obdobia, že kaká aj vyše týždňa 4x za deň a potom sa to samé znormalizuje. Môžu to byť aj zúbky.
Moja kaka 2 krat denne, po ranajkach (jogurt, vlocky ovocie a 2-3 dcl vody) a popopludni po spanku, ked jej dam ovocie a opat za tym 2 dcl vody. Snazim sa jej davat dostatocne vela vody, lebo ani ja nepocitujem smad a keby som nepila, tiez by som mala problemy(takto to bolo, ked som bola mala).Ked som bola starsia, kadeco som si precitala a zistila, ze mi chyba voda. Preto toto riesim aj u malej, nenechavam len na nej, nech si pyta pit (to by si asi ani nepytala, odkedy nemame flasu), ale doobedu pri ranajkach a desiate jej davam tie 2-3 dcl vody a tiez pooobede. Vie pit aj sama z phara, ale to by trvalo aj 2 hodiny, davam jej to hlbsou lyzickou, aj sama si dava, tak sa naucila aj jest sama 😉
4-5x za den sa mi zda trosku viac ako by mala...mozu to byt aj zubky ak este nemate kompletku...nasa kaka kazdy den-resp.kazdy druhy den 😉