Ako často kúpate dvojmesačné dieťatko?

7. apr 2022

Ahojte chcem sa opýtať ako často kúpete 2 mesačne dieťa? Každý deň alebo každý druhý/tretí deň?

sona96
7. apr 2022

My sme kúpali každý deň, čistou vodou.

dskjhfdlkdjhl
7. apr 2022

Ja mam teda uz velke deti, ale kupala som ich kazdy den. Viem, ze teraz su na to rozne nazory-u nas to pomohlo vybudovat rezim.

juliaduranova
7. apr 2022

Ja mám 5-ročného chlapca, ale každý deň som ho nikdy nekúpala. Nám pôrodná asistentka odporučila, že to bude stačiť každý tretí deň, tak sme to tak robili. Problémy s pleťou ani s denným režimom sme nikdy nemali. Myslím si však, že to záleží od dieťaťa. Náš malý sa strašne nerád kúpal. Ja som bola rada, keď som ten vresk nemusela počúvať každý deň. Ak sa však bábo rado kúpe, tak by som ani v každodennom kúpaní problém nevidela.

gabika128
7. apr 2022

Zhruba každý druhý deň, niekedy každý tretí. Ritku čistou vodou umyjem každý deň. Občas sa mi stane že ju musím aj 2x denne okúpať 😂 aj syna som tak kupala. Sú však aj detičky čo sa viac potia, alebo sa vedia poriadne prekakať každý deň, takže tam je asi ozaj potrebné ich každý deň okúpať.

euka210
7. apr 2022

Nasa dr.hovorila ze staci 2-3t cistou vodou. Kedze 1.syn mal exem, tak som sa naucila umyt zadok pod vodou stale po kakani, vlhcnene som minimalizovala. Pri dalsich som robila tak isto uz.

beata_k
7. apr 2022

Kazdy den. Si neviem predstavit mat cely den plienky a kupat ho 2-3x do tyzdna. Iba zeby, ritku aspon pod tecucou vodou oplachnut. A v lete tiez, ved aj to dietatko sa poti.

fiafia
7. apr 2022

Denne

jarnajar
7. apr 2022

Každé dva - tri dni, ale pri prebaľovaní som vždy umyla pod tečúcou vodou, vlhčené nepoužívam.

luliu
7. apr 2022

Každý deň od narodenia až do dneška a žiadne problémy s kožou nemaju

nwnw
7. apr 2022

Ritku po kazdom kakani alebo 2x za den minimalne . Telo a vlasky kazdy druhy den v zime a inak kazdy den. V lete v tych hicoch aj 2x denne v cistej vode.

deti95060810
7. apr 2022

my sme dcéru zo zdr. dôvodov mali kúpať len raz za týždeň... odporučila kožná lekárka

petamich
7. apr 2022

maly ma 8M pediatricka nam odporucala, ze staci kazde dva dni (okrem leta alebo ked sa vyslovene spoti) a tak to robime od narodenia,

petamich
7. apr 2022

@beata_k to ale predsa s ritkou nijako nesuvisi, ved tu umyvas xkrat denne podla toho ako potrebujes 🤷‍♀️ maleho kupeme 1x za dva dni, tak nam poradila pediatricka a ritku atd. mu umyvam aj 5x ked je treba

teda aspon u nas to tak funguje 🙂 mozno niekto to robi inak a jasne v lete alebo inokedy aj 2x za den, ked sa spoti

beata_k
7. apr 2022

@petamich Niekto pouziva iba vlhcene a neumyva ritku

majlo1234
7. apr 2022

Ja vobec doma vlhcene nepouzivam, umyvam zadok po kazdom kakani a vzdy vecer umyjem zadok, pisulaka, tvar a ruky v umyvadle, inak kupem kazdy druhy treti den, stale len cistou vodou.

ls56
7. apr 2022

Mame 3 mesiace a od 1 mesiaca kupeme kazdy den. Aby mala malicka aj rezim, aby vedela ze po kupani sa ide spinkat a vela aj grcka. Grcka sem tam zajde do vlasov a poza krk, tak nech nesmrdka 😀

alexka89
7. apr 2022

Ako bolo treba

kulumulu123
7. apr 2022

ja som tiez kupala 2-3x za tyzden a prdel s vodou vzdy ked som prebalovala niekedy aj viac x za den... Vlhcene som pouzila iba v pripade ze sme boli mimo domu... Nemyslim ze by moje dieta njak zanedbane alebo spinave...

nikasmile
7. apr 2022

Každý deň oboch🙂

bashee
8. apr 2022

Kazdy den, aj babylove sensitive samponom do kupela. Bolo leto, potil sa.