Ako často kaká bábo, ktoré pije umelé mlieko?

ewka0012
13. mar 2012

prosim o rady tie maminky co nekoja,nas maly ma 6tyzdnov,prve 2tyzdne som kojila,zo zdravotnych dovodov som musela prestat a potom sme zacali davat Nutrilon.ten maly nechcel,vypluval aj stolicu mal divnu,potom sme davali Babylove,z ktoreho ho moc bolelo brusko,velmi plakaval az omodrieval,ked papal v brusku mu vsetko zblnkotalo a plakal popri jedeni aj po.tak sme zacali davat Bebu.odvtedy papa celkom fajn,len stolicu ma kazde dva dni,co predtym byvalo castejsie,vacsinou ma stolicu riedku,ale dva krat mal normalne tvrde bobky,chuda plakal ked tlacil a ked som mu utierala zadok bola tam aj troska krvi.asi mu praskla nejaka zilka pri tlaceni.chcela som ist k doktorke,lenze potom zase dva dni kakal normalne.neviem co robit,ani ako casto ma dieta na UM kakat....doktorka povedala ze nemusi kakat kazdy den ked mu odchadzaju vetry,prdi teda casto,iniy zasa tvrdia ze by mal kakat kazdy den a riedku stolicu,mliecko uz menit nechcem,lebo uz ma tretie,neviem ci ja robim nieco zle,vodu vyvaram v kanvici,viac krat za den,davam dojcensku Lucku a prevarenu potom len prihrejem,do kazdej flasky davam kvapky Sab SImplex a kazdy den flasky aj cumle vyvaram.niekedy maly papa kazde tri hodinky,ale rano a vecer castejsie.diki za rady

katkas1
13. mar 2012

vobec nemusi kakt kazdy den, moje deti bole a syn este aj je na um skoro od narodenia, dcera kakala kazdy den ale syn nie, a ked aj tak len trosku mal v plienke, on ho dokazal skoro vsetko stravit a bol furtom furt hladny 😀 to je naozaj individualne, ak ho neboli brusko a je spokojny tak to nemusis vobec riesit, ale zase podla mna by nejak velmi riedka ta stolica nemala byt a zase dalsie mlieko skusat v tak kratkom case by som tiez nedoporucovala, bo moze mat problemy s bruskom.

evusaa
13. mar 2012

ahoj ja mam dvojicky a obe su odnarodenia na bebe, stolicu mal kazdy inak casto a aj uplne inak vyzerala napriek tomu ze papali to iste. Dievcatko malo hustejsiu a zltu a tak kazdy druhy treti den a chlapcek uplne zelenu riedku a tak kazdy druhy den. Ked som to hovorila doktorke urobila im vytery a oba boli v poriadku, takze je to asi len o traveni 😉 my sme ale zacali uzivat biogaiu probiotika a vtedy sa dievcatku stolica uplne zmenila stvrdla tak ako popisujes ty ze az pri kakani plakala tak som jej ju prestala davat a chlapcovi stvrdla tak akuratne. Takze pokial ho neboli brusko tak kludne ostan na bebe a skus este mozno tuto biogaiu, my ju uz uzivame znova ale sme uz na prikrmoch a na bebe a stolica je zase uuuplne ina a uuuplne inak casto 😉 takze menit sa to bude neustale.
Drzim palce nech pekne prosperujete

marashy
13. mar 2012

@ewka0012 ahoj tiež som zvedavá na skúsenosti mamičiek, my máme 2mesiace a malemu dávam UM Bebu a doteraz sme mali denne aj 2-3x stolicu, asi 4 dni dozadu mi mali nekakal tak som mu pomohla s teplomerom. Dnes som nasadila probiotika tak čakám či sa to upraví. Ja dávam aj feniklovy čaj...

31majka12
14. mar 2012

@marashy ahoj ja malemu davam probiotika infant dophilus od prveho mesiaca ,tiez sme mali problemy s kakou,najprv kakal raz za 9 dni,ako sme uzivali probiotika tak kakal raz za 3 dni a bolo to v poriadku...a tiez som prikrmovala Bebou,ale som aj kojila.
Ale zabralo nam aj cvicenie s nozickami,masirovanie bruska,hlavne vtedy ked som videla ze tlaci a nejde mu vykakat.

31majka12
14. mar 2012

@marashy a ten feniklovy caj moze niekedy aj uskodit,skus harmancekovy,ten je tiez od 1 tyzdna...

marashy
14. mar 2012

@31majka12 včera večer som dala probiotiká tiež dophilus a dnes o 10 sme mali kaku, taká som šťastná a kamilkový čaj mi hovorila aj Dr. tak mm zajtra kúpi a vyskúšame... cvičíme každý deň, dúfam že už to bude dobré s týmy probiotikami 🙂

sandra_sul
16. mar 2012

tiez som kojila 2 tyzdne,krmime bebou,mala problemy s kakanim,niekedy nekakala aj 3-4 dni,tak sme sli na gastro a predpisali nam Bebu sensitiv a Dophilus,odvtedy kaka kazdy den,netreba sa zlaknut,ak by mala potom zelenu stolicu,je to normalne...lebo ja som kvoli tomu stresovala...a davame detsky upokojujuci alebo feniklovo rascovy,tak na striedacku a slabucky

janinka13
27. nov 2013

@evusaa dobrý deň, biogaia Vás zapekala - resp. stvrdla deťom po nich stolica? Ďakujem

evusaa
27. nov 2013

@janinka13 dobry den, tak ako som pisala vyssie, malej chvilu stvrdla tak som vysadila ale ako sme zacali s prikrmami tak som ju znova davala obom a nemali ziadne traviace problemy.

martin_1
16. feb 2016

Moj maly ma 4 a pol mesiaca, je vacsinou krmeny bebou, pretoze uz mi odchadza moje mliecko - asi 100 ml za den vypije, a posledne 3 dni ma stolicu 6 x denne, skor redsiu, zltu. Dr nam doporucil banan rozmixovany s ciernym cajom, vtedy mu troska zhustne a zhnedne, ale pocet kakani ostava. Neviem ci sa jedna o hnacku, alebo co. Prvy den castejsieho kakania mal aj zvysenu teplotu. Poradite mi?

lastom
28. apr 2016

ahoj, my mame 3 deti, z toho jedno je este stale prikrmovane umelym mliekom a co si pamatam, tak pri vsetkom troch sme vyskusali viacere mliecka, kym sme nasli to prave, aby mu aj chutilo a aby bola dobra a pravidelna stolica. Skus napr. amilk bifido, je dobre v tom, ze obsahuje probiotika, co by mohlo tvojmu krpcovi pomoct. Este je malicky, takze to telo a zaludok si pomaly zvyka na inu stravu ako je prirodzene mliecko. Ale treba urcite skusat. Drzim palce.

tomasko27
15. jún 2016

@martin_1 Ahoj,bolo malemu nieco alebo to bolo v pohode.Moja bude mat 3 mesiace,cisto len UM pije a kaka skoro pri kazdom jedeni.Normalne popri jedeni sa pokaka.Teraz ma este aj zvysenu teplotu.

martin_1
15. jún 2016

@tomasko27 Ahoj maly bol v poriadku, vesely, nic ho nebolelo, caste kakanie nam trvalo asi 10 dni, pocet sme mali aj 9 x za den, neskor to same ustupilo. Davali sme malemu ryzovy odvar do mliecka, banan pomixovany, rehydratacny roztok, probioticke kvapky, drzim palce, nech ste cim skor ok

tomasko27
15. jún 2016

@martin_1 Dufam ze nam to prejde.Ja som s nou bola vcera u dr na poradni a mala teplotu tak mi kazal davat rano a vecer nurofen.Ci to ma stoho nurofenu ale ma aj hrdlo troska zapalene.Ma len 37-37,2 ale pojdem zajtra snou na kontrolu.

ivanusko
26. jún 2016

Ahojte. Moj maly je tiez na UM od narodenia. Niekedy nekaka aj 2dni a ten treti si to vynahradi😃 dieta nemudi kakat 2-3dni je to uplne v poriadku.

yasminka137
16. júl 2016

Ahojte.my mame dnes 10dni a malinka je na UM babylove.kaka pri kazdom papani zltu prazenickovu stolicu.tak dufam.ze to pistupne prejde len na normalne denne kakanie...inak je dobrucka.neplace.pekne spinka klop klop.viem ze sa to bude stale menit.ale zatial je to uzuuzasneee babatko 🙂

ivanusko
17. júl 2016

Moj maly je tiez na UM a kaka 1raz za den a niekesy,aj 2krat... Papame babylove je spokojnucky,,,krasne spinka.......

jozefkonellka
9. jan 2017

Môj maly má 1 týždeň a kaka take žlté normálna stolica ale veľmi často i 2-3 dene i večer dorhomady i 5-6 je to normálne alebo nie dávali sme nutriol ha 1 proti alergi ale zmenili sme na obicajni nutriol 1 mislite má stim niekto skúsenosť ?