Ahoj kto ma skusenosti s kvapkami? Pretoze espumisan sa dava do kazdej flasky s mliekom a takisto sab simplex ale neviem ako s tym coliprevom . V navode sa to nespomina iba davkovanie kvapiek ale kolkokrat nepisu. Porosim kto to pouzivam pre dieta nech mi odpovie 🙂
My sme davali podla potreby, niekedy trikrat denne, niekedy castejsie...
Dakujem pekne za odpoved 🙂
Do kazdeho mlieka,neda sa povedat,ze podla potreby lebo,ked po papani zacne bloiet brusko,tak uz bude neskoro.Pouzivali sme 2 mesiace do kazdeho mlieka a treti mesiac sme postupne "vysadzovali",cize do kazdeho druheho pitia,potom tretieho a uz ani ten treti mesiac nam tie kvapky nechybali,ale musia sa vysadit postupne lebo vraj su "navykove"
@majkiss1 ahoj a to sa mozu tak dlho pouzivat ako espumisan? Pytam sa lebo sab simplex pise ze uzivat 3 dni maximalne . Tak ja z toho mam mis mas.
@karkulka111 ahoj,neviem ako dlho sa moze uzivat espumisan,ale coliprev nam povedala doktorka,ze 3 mesiace v pohode aj dlhsie,ale ze koliky aj tak same postupne ustupia do 4 mesiacov,takze zbytocne dlhsie ako 3 mesiace ani uzivat netreba.Takze u nas preto aj ten treti mesiac bol uz taky "vysadzovaci" 🙂
@karkulka111 ahoj.sab simplex sa mozu pouzivat aj 3 roky po otvoreni ☺
Majkiss1 ako dlho vydrzia tie kvapky....kojim skoro kazde 3h....cize predpokladam, ze ani mesiac. Ked pred kazdym kojenim musim dat. Mame 10 dni len.
@majkiss1 Majkiss1 ako dlho vydrzia tie kvapky....kojim skoro kazde 3h....cize predpokladam, ze ani mesiac. Ked pred kazdym kojenim musim dat. Mame 10 dni len.
@andrea2722 nam vydrzali 5-6 dni,takze financne nakladne to je dost,takze 5-6 baleni mesacne,ale urcite to stoji za to lebo nam pomahali a tiez sme zacali pouzivat od 2 tyzdnov.
Ahojte baby ja som sa trápila z dvoma dcérami obe mali koliku vyskúšala som všetko možné sam simplex.. baby calm..coliprev..infacol no proste všetko už som bola zúfalá non stop mi plakali xi ce deň xi v noci..ako posledné som vyskúšala probio fix.. kvapky behom pol hodinky moja malá zaspala a od vtedy už nemavala koliku..fakt celý deň mi pekne prespala.. ani druhý deň nič..
Este skúste vysadit Vigantol ak davate.
@andrea2722
@majkiss1
@majkiss1 davam 3 dni uz.....a nic....dnes by som povedala ze je nakhoria noc....place ani zastavit sa, vobec si nedokaze ulavit vetry, brusko ma tvrde a nafuknute..... nechapem. Uz sa bojim davo zjest. Dnes som mala tvarohovy dezert. To aby som jedla suche rozky a pila len rascu 😣
Do každého jedla