mile mamicky tato diskusia je v celku dost smutna ale musim zakrocit mam jednu znamu ktora ma10 mesacneho synceka lenze nestara sa vobec onho s materskej si ide vipit s kamoskami proste mali je uplne zanedbany jednu dcerku jej uz zobrali a je jej lepsie preto sa chcem obratit navas lebo chcem anonimne nahlasit ju na socialku lenze potrebujem poradit kam na socialku mam ist a ci sa to neda aj cez internet niako nahlasit ..je to velmy smutne ale nechcem aby ten malinky skoncil s niakymy chorobami je to mozno odomna bezcitne ale ja som sama matka a robim pre svoje dieta len to najlepsie ..potrebujem radu
dakujem velmy pekne
@ani3012
Ani, jdu sem, tam je jen otazka, nejde do toho uz prispivat .. 😉
ja zas mam zkusenost, ze anonymne se tim zabyvaji prave z duvodu Prevence (jde o dite)... 😉 Doba je zla a hlavne jina..kdysi se clovek "pysnil", kdo koho udal..ale ted je to opravdu o "hubu"..a riskujes jako ohlasovatel vic, nez sam clovek,ktery porusuje zakon ci Pravidla..
Nakonec se "vinik" obhaji a Ty sliznes paragraf za Pomluvu (pri nejlepsim) 😉
Chcem nahlasit zanedbavanie 9rocneho dietata Karin , ktore ma cukrovku a picha si inzulin . Jej matka nieje ustavicne n doma cez den aj v noci a nechava dieta same. Co sa da robit ? ako to zastavitkim nieje neskoro?
neplatička nájmu,zanedbana je starostlivosť o deti takato je jedna krava z vrboveho jej cislo je 0944230929
Ahojte ma otazku chcela by som napisat na socialku ale nechcem aby ktokolvek vedel o mne.Z toho co viem tak byvaju u babky ktora im ako stvorclennej rodine poskytla jednu izbu.,su tam dve malolete det jeden ma 4 rocky a druhy 6 rockov matku zaujima iba pocitac a otec prehra vsetko v automatoch.deti rozbili okno a uz viac ako pol roka ho nezasklili a ziju tam v zime.Mozte mi poradit?
takze lenka,takychto slovakov ako si ty miilujem,proste netravis cas staranim sa o seba a svoju rodinu/za to by som udal ja teba/ale budes strkat nos tam co ta vobec nema co zaujmat..mi slovaci-hlupaci sa raadi hrame na bohou a sudime ludii.tebe by to bolo prijemne keby ti zaklopala socc. na dvere a vzali by ti dieta.zobud sa zo sna ti snora a staraj sa o svoju rodinu nas zivot je kratky tak nemarni casom staranim sa o druhyych tvoje deti ta potrebuju viac......
udavaci mali by ste vy............................
Ako nahlasit na socialku ze matka sa nestara o 8 deti chodia pitat jest po dedine a dve jej uz zobrali
CHOD A NAHLAS NAJKOR SEBA ZE SA NESTARAS O SVOJE DETI ,LEBO SVOJ CAS TRAVIS TYM,ZE SA STARAS O DRUHYCH A NIE O SVOJU RODINU
@vzorotec tak toto nie....pises tu ze sa nemamju starat do druhych a ty tu co robis??? Keby si videl niekoho na ulici zomierat tak sa nanho ani nepozries ved nech sa stara kazdy sam o seba nie??? Ved oni chcu pomoct bezmocnym DETOM nerobia to pre seba....pockaj ked budes potrebovat pomoc a vsetci sa ti otocia chrbtom za take slova...neprajem nikomu nikdy nic zle ani nepriatelovi ale tebe sa to vrati....
http://www.upsvar.sk/socialne-veci-a-rodina/soc...
tu sa dá zavolaním na bezlatnú linku nahlásiť rodiča, ktorý zanedbáva svoje deti
Ahojte prosim poradte mi co mam robiť,mam 17 rokou a mam siedmich surodencou,a stoho sú uz niektorý aj dospeli a nebyvaju pri mame,ma dve deti skoro 10 rocne dievca a a sedem ročného chlapčeka ktoreho mi je asi najviac luto,toho dievcata ani nie je presne ako jej matka,ani by ste neuverili aky ma slovník,hnus riadne hnusne sa rosprava,kadeco dava jest svojim starsim sestram a ked ja poviem mame ze ako to ju vychovava tak má ma hlboko ale hlboko,dnes mi to dievca dalo za ucho zato ze som si zobrala jej fixsku na zapisanie nejakeho cisla,surovo ma poslala do pi*i a povedala že mi chyba umelí kkt a tak....este ja som vyhorela ako sprosta ked som to povedala mame,hmed sa domna pustila kadiakymi nadavkami aj s očimom s ktorym som uz mala par hadok aj bytiek za sebou,včera som napr.dala tomu chlapcekovi 5€ nech si niečo kúpi a jeho oco mu ich zobral a s mamou prepil,ked pprisli domou tak boli strieskany(ožratý) a hadali sa,niekedy si skaču aj do bytky,ja som chodila na hotelovu v BB,ale som ju neskoncila,neceli rok som do nech chodila,mama mi nedala ani cent aby som do nej chodila,pomahal mi priatel,ale uz mi bolo trapne odneho brat peniaze do skoly ked mi platil najom,šatstvo a sstravu a maminka si zamna kludne poberala peniazky za davky a vyživne s ktoreho som vydela suma fuk,mam 17 a nik mi neverí ani udať ich nemožem lebo som maloletá...co mam robiť
@beba909 sa nudis v porodnici?
@maslenka47 nie nenudim,to som len tak dala ten termin,som v tretom mesiaci
???
ked uz si za niecim stojim a chcem pomoct dietatu, tak preco anonymne???
Ahojte milé slečny a dámy .. Moja kamarátka ma šikanuje a to dosť čudným spôsobom, vytláča ma z postele, bere mi paplón, núti ma masírovať ju a cítim sa už ako kus handry a to nieje dobré. Vedeli by ste mi poradiť ? Napr. Mám ju vyšmariť z postele alebo si ľahnúť inde ? Ďakujem za odpoveď. Peter K.
Bijema pomoc boli to😢 😢ked ma tahal za vlasi tak mi polovica opadla
@lenka2322012
@miluk5 suhlasim s tebou. Drti potom len trpia... toto bola vecna chyba slovakov..nestarat sa. Starat sa treba,aby sa pomahalo bezbrannym. A taky z menom VZOROTEC,tak ten nepozna ani vyznam toho slova co je vlastne vzor otec. Je to uz davno dufam ze si precita moj koment. Dufam ze sa zmenil a dospel,lebo.taketo nazory nema ani 13rocne dieta....treba bojovat miluk5. Fandim ti..
@lenka2322012 ahoj, my sme pred pár rokmi tiež nahlásili jednu "matku". Vybavoval to priateľ, takže si moc z toho nepamätám. Viem, že tam volal a že ak sa s tým má niekto zaoberať, nesmie to byť anonymné. Potom prišli 2 pani zo sociálky k nám a všetko si pozapisovali. Ale teraz som si neni istá, či tam boli napísané aj naše mená, alebo to fakt zostalo v anonymite. Skús si niečo vygoogliť.