Ahojte, chcem sa spýtať ako obliekate svoje X-mesačné babätká v noci a do čoho ich balíte na noc teraz v zime?
čo znamená x mesiacov? Moje deti spávali len pod detským paplónikom....
ako malinké v perinke...
Deka alebo detský paplón. Keď boli ešte úplne malinki tak zavinovačka, ale to len krátko, lebo spali všetci traja na bruchu
Tipujem ze X znamená 10 mes. A to bolo cca pred rokom a spával krátke body a taky pyžamkovy overal, prikryty paplonikom
maly spava v pyzamku a davam ho do spacieho vaku a prikryvam dekou.
Ja som davala overal,lebo tiez stale odkopany aby sa im chrbatik nevyhrnal
Naša má 8,5 mesiaca, spi v body s dlhým rukávom a teplacikmi. Neprikryvam ju nicim, lebo sa aj tak odkopávala, tak som jej dala deku prec, nech sa nou nahodou nezadusi🤷🏻♀️ Paplonik kúpený mame, ale ešte sme neskusali
4 mesacny spinka obleceny v body + overalove pyzamo, spaci vak 2.5tog +deka. Mame tak 18-20 stupnov v noci
@kukulienka83 😀 tak toto ma nenapadlo, ze by vyjadrila vek rimskymi cislicami 😂
@dzuko moja má 10 m a spinká len v dupačkách. Prikrytá je s tenkou dekou, ale aj tak je večne odkopaná.
X bude premenna😉treba si dosadit vek svojho dietata. Moja ma napr. 112 mesiacov (bezne to tak nepocitam😀), takze x=112, spava v pyzame, zakryta paplonom😉
Do 4 m v perinke a terax bez perinky pod dekou a od zaciatku obliekam do tenkeho overalu
Kolko je to x mesacne? Moj ma teraz 11 a spi v body a tenkych teplacikoch, prikryjem ho, ale je vecne odkopany