Ahojte. Chcem sa poradiť ohľadom odsávačky mlieka. Počula som dobre recenzie na značku Philips AVENT a značku Medela. Máte osobne skúsenosti? Alebo akú inú by ste poradili? Ďakujem pekne 🙂
@lenka9617 ja som mala elektrickú odsávačku značka tommee tippee a nedám dopustiť aká bola super 🙂 Pre mna 1
@lenka9617 ja som mala medela a topka 🙂
Ja mam elektronicku avent a spokojnost, zdedenu po sesternici, takze odsava uz aspon 4roky
ja som mala Avent natural (aj ju predávam), bola som s ňou veľmi spokojná. Pomohla mi rozbehnúť laktáciu, tichá, dobre odsavala.
@lenka9617 u mna avent - a rucna, nie ele. velmi dobre posluzila ... kamoska presla z ele na rucnu, lebo ele jej nevyhovovala. za mna - ak mas moznost, pozicaj si, odskusaj. (mne takto úpri oboch detoch pozicala kamoska, ja zas na oplatku jeje pozicala zavinovacky, ulitky 🙂 nech to rotuje)
...ja mam medelu elektricku a je super-nedám na nu dopustiť,lepšia ako manuálna...
Ja som mala elektrickú medelu swing aj Beurer, obe velmi dobre. Z manuálnej Avent som mala hrozu.
Manualna Avent otras, donicila mi akurat tak bradavky, elektricka medela vyborna...pouzila som ju sice len 5x, ale spokojnost velika.
Ja som mala avent ručnú a spokojnosť veľká, poslúžila až do odstavenia.
Podľa toho, na čo ju potrebujes. Keď na občasne odsatie, tak ti stačí manuálna avent. Ak na pravidelne odsávanie, lebo máš problem s kojenim, tak určite sa oplatí investovať peniaze do elektrickej medely na obe prsia. Medelu používajú aj v AT pôrodniciach a je fakt top
@lenka9617 ja mam avent elektricku a som spokojna, odsavam velmi zriedka ale uplne bez problemov od zaciatku
@lenka9617 Ja som.bola spokojna s Medelou, ale nemusela som.ju vela.pouzivat.