Zdravím.. Prosím aké Používate vlhčené? Používala som pampers auqa pure ale sú celkom drahé a málo ks.... Niečo by som chcela nie voňavé... Ale nevadí keď sú voňavé? Nič to neurobí bábätku? Ďakujem
Vlhčené baby baby soft aj plienky sú úžasné. Vlhčené sú ako pamperský len lacnejšie sú ale sú kvalitné bavlnené
DM, babylove 😊
Jedine waterwipes. Sú z 99,9% tvorené vodou. Voňavé určite vadia, také nekupuj. A vadia aj rôzne kamilky, esencie a podobné veci čo tam nemajú čo robiť.
Tiez som za babylove/dm, kupujem biele, dobre vydrzia a prdelka nema ziadny problem, nie su parfumovane. Pri pamperskach mam dojem, ze mame stale vyhadzanu ritku. Este sme omylom kupili z lidlu, ale tie sa mu zdali malicke a rychlo vyschli.
@pa_tricia19 nie sú voňavé? 🙂
Ja pouzivam pampers pure, ale ak chces zmenit, tak v dmke maju Babylove tiez cisto iba s vodou bez parfumov a su lacnejsie
My máme tiež tie z dm, čo sú v 1.komentári a sú bez parfumu.
Ja som bola raz nutena pouzit pre seba detske vlhcene obrusky a s prepacenim ma stipala ona ...asi pol hodinu. Takze za mna iba v nevyhnutnuch pripadoch pouzivat vlhcene, alebo radsej drahsie a len na baze vody, neparfumovane.
Istý čas som preferovala huggies pure sú hrubšie ako ostatné a fajne mokré, potom som prešla na babylove ked mali výpadok a teraz som na rýchlo kupila Fred and flo a asi pri nich ostanem, tie Babylove oproti nim celkom zapachaju. Pampers pure som tiež kupovala boli fajn ale zbytočne predražené
Minimálne, skôr by som povedala, že nie..
@pa_tricia19 ďakujem 🙂
pouzivam Pampers Pure coconut oil, aj pekne vonaju, aj su super na pokozku. Vsetky tie 99,9% vody su studene a nasa z nich zakazdym mala husiu kozu a strhavala sa.
Ja som sa doma naučila fungovať bez nich. Tskze pouzijem len von v krize tam, kde nie je umyvadlo... a teda tie 99,9 water. Berien to podľa seba, ja nemôžem ziadne parfumovane vložky, ani wc papier. Tak babu to nedám tiež.
ziadne 😎 ani v porodnici, ani vonku a doma uz vobec nie... skuste si vy kazde 2 hodiny nimi suchat pipinu a o tyzden povedzte 😉 tie co som dostala pouzijem az na ihrisko na utretie rucok
@zuzanka.zuzu presne tak konecne trefny nazor, dnesne mamicky su lenive tak sup vonava bordelom napustena vreckovka a k tomu kilo sudocremu, ja som pouzivala vytahovacie vreckovky na sopliky a namocila do obycajnej vody a utrela dakujem za mega radu detskej doktorky a puder alebo pripravky na ritku som ani nemala 🙂, vlhcene akurat na vylet prilezitostne
Vodu s detským mydlom a látkovú plienku na utretie. Od narodenia som vlhčené obrúsky použila v núdzovom prípade (u lekára a na vylete) asi 2x. Nikdy dcerka nemala ani jediný pupienok na prdelke, ale ukážkovo jemnú dupku. To je uplne jedno, ake kúpiš vlhčené, vsetko je napustene chemiou.
Naozaj najlepšie urobíš ked po každej potrebe supnes pod vodu a raz dva mas po probléme.
@kkovacovak môžem poprosiť foto?dakujem
@1342 tieto
@kkovacovak ďakujem 😊
Nivea creme tmavomodre.iba a jedine tieto ziadne ine.mam otestovane aj na sebe..
Babylove sensitive, môžem len odporučiť.
Pouzivali sme kadejake, ale vzdy sensitive verziu. A tiez mi dieta nikdy nemalo vyrazku ani nic na zadku :D Ja si rada pomozem a pracu zjednodusim :D kto chce, nech uteka pod vodu aj 10x denne.
Len tak mimochodom - nikdy som tym dietatu nesuchala x krat denne "pipinu", za to som ich pouzivala na vsetko mozne a do dnes pouzivame, su stale na wecku aj nachystane na vylety a teda pouzivam ich aj ja :D Ked je dieta tak potentovane, ze by som ju tym musela suchat, tak ide pod sprchu predsa;) Ked je clvoek nahodou v tom momente vonku, tak bohuzial inak to nejde, ale nie je to xkrat denne a iste sa z toho svet nezruti.
Látkovú bavlnenu plienku namočenú v čistej vode. Pre prípad núdze, vonku a k lekárovi sme mali DM bez parfumov ale nemuseli sme ani raz použiť. Všade bola teplá voda 😁
Za mna tieto najlepsie.pri synovi som pouzivala denne a nikdy nebol problem.
https://www.mojadm.sk/babylove-vlhcene-utierky-...
@zuzanka.zuzu dobrý deň,som len pred porodom a tak ma zaujíma ako ste fungovali vonku? Dakujem🙂
https://www.mojadm.sk/babylove-vlhcene-utierky-... tieto sú za nás super, a hlavne, balík rýchlo nevyschne, ako pri iných značkách a cena za nás super. 🙂