Ahojte, chcem sa opýtať ake sladke ste si dali pri kojení ? 🙂 mala ma skoro mesiac a proste mam chut na nieco sladke len nechcem aby jej to nejak spravilo zle 🙂
Plechovku salka
No ja všetky čo predávali v potravinách. 😂 Hlavne čokolády som jedla na kilá. 😊
všetko rad za radom aby som vydrzala nedostatok spanku 😂
@smejko25 všetko čo zjes, ide do mlieka
@system je to možno nepopulárne, a nie tak lakave, ale odporúčam ovocie ako rybezle, jahody, maliny, černice, brusnice, čučoriedky, jednoducho bobulovite ovocie, s kyslou smotanou, dieťatku to dá potrebné vitamíny, teba to osviezi, a dodá ti to energiu
@smejko25 ja kojim a sladke nejem skoro vobec ako aj pred tehu, nikdy som nebola na sladke, ale uz ked mam "prasit" tak ja si kupujem tie ochutene fitness masla a to si dam...
Ja nie som moc na sladké, ale počas tehotenstva mi strašne brali také lupačky plnené čokoládou, džemom, croissanty a také podobné a aj chvíľu po pôrode. Potom ma to prešlo.
moje urcite nie, ziaden problem s cokoladou, sladkostami ani kavou nemali. samozrejme nie celu nutelu na jeden sup zjest, ale kojila som, chudla, dobijala som nou energiu - telo si proste ziadalo.
@smejko25 Moju malú čokoláda nezapekala (ani iné sladkosti) ani jej nič nebolo. Ani z kávy, aj tu som pila počas tehotenstva aj kojenia. Ono nemusíš brat úplne prísne tie všelijaké 'mudre' odporúčania v knižkách či na nete. Veď vyskúšaj trošku, v malom, niečo sladké čo máš rada a uvidíš, či dieťa nejako zle zareaguje alebo bude normálne v pohode ako inokedy.
Môjmu synovi robila zle kapusta, takže tú som nejedla, káva a sladké mu vôbec nevadili. Prakticky od jeho narodenia na tom žijem a je pokojné bábätko 😀 nemal žiaden problém so spinkanim. Akurát v troch mesiacoch sa mu objavili koliky (z liekov proti refluxu a vigantolu)
A moje naj sú kavenky 😀 palacinky s nutelou, čokoládová zmrzlina, piškóty so želé, parené buchty... Vlastne rýchlejšie by som napísala čo nemám rada 😁
Ja jem denne sladké, pomaly na kilá, bez toho by som zgegla. Ale na malú to nemá žiaden vplyv, nereaguje bolesťami bruška.
však sladké , podporuje kojenie, hroznová štava čo sa doporučuje, vinea to je čisty hroznovy cukor
ja som si dala normálne a moje deti su atleti, skôr ich doslova vykrmujem aby trochu pribrali
a domaci kolač neverim že dietatu môže uškodit
to skôr káva , cigarety
Nutelu veľkou lyžicou 🙂