Aké sladkosti môžem pri kojení mesačného bábätka ?

smejko25
22. nov 2019

Ahojte, chcem sa opýtať ake sladke ste si dali pri kojení ? 🙂 mala ma skoro mesiac a proste mam chut na nieco sladke len nechcem aby jej to nejak spravilo zle 🙂

jasminet
22. nov 2019

Nutelu veľkou lyžicou 🙂

lusyc
22. nov 2019

Plechovku salka

zuzka102
22. nov 2019

No ja všetky čo predávali v potravinách. 😂 Hlavne čokolády som jedla na kilá. 😊

jexica
22. nov 2019

všetko rad za radom aby som vydrzala nedostatok spanku 😂

system
22. nov 2019
Používateľ system je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od system.

@smejko25 všetko čo zjes, ide do mlieka

system
22. nov 2019
Používateľ system je nedôveryhodný
Je možné, že nejde o reálnu osobu, ale o profil alebo viacej profilov vytvorených za účelom propagovať konkrétne výrobky/služby alebo účelovo manipulovať diskusiu. Pozri príspevky od system.

@system je to možno nepopulárne, a nie tak lakave, ale odporúčam ovocie ako rybezle, jahody, maliny, černice, brusnice, čučoriedky, jednoducho bobulovite ovocie, s kyslou smotanou, dieťatku to dá potrebné vitamíny, teba to osviezi, a dodá ti to energiu

gastanka32
22. nov 2019

@smejko25 ja kojim a sladke nejem skoro vobec ako aj pred tehu, nikdy som nebola na sladke, ale uz ked mam "prasit" tak ja si kupujem tie ochutene fitness masla a to si dam...

janci05
22. nov 2019

Ja nie som moc na sladké, ale počas tehotenstva mi strašne brali také lupačky plnené čokoládou, džemom, croissanty a také podobné a aj chvíľu po pôrode. Potom ma to prešlo.

smejko25
autor
22. nov 2019

@zuzka102
@jasminet ale veď čokolada nezapečie babätko ? Či ? 😁
@system no viem zato sa pytam 🙄

jasminet
22. nov 2019

moje urcite nie, ziaden problem s cokoladou, sladkostami ani kavou nemali. samozrejme nie celu nutelu na jeden sup zjest, ale kojila som, chudla, dobijala som nou energiu - telo si proste ziadalo.

zuzka102
22. nov 2019

@smejko25 Moju malú čokoláda nezapekala (ani iné sladkosti) ani jej nič nebolo. Ani z kávy, aj tu som pila počas tehotenstva aj kojenia. Ono nemusíš brat úplne prísne tie všelijaké 'mudre' odporúčania v knižkách či na nete. Veď vyskúšaj trošku, v malom, niečo sladké čo máš rada a uvidíš, či dieťa nejako zle zareaguje alebo bude normálne v pohode ako inokedy.

bobula46
22. nov 2019

Môjmu synovi robila zle kapusta, takže tú som nejedla, káva a sladké mu vôbec nevadili. Prakticky od jeho narodenia na tom žijem a je pokojné bábätko 😀 nemal žiaden problém so spinkanim. Akurát v troch mesiacoch sa mu objavili koliky (z liekov proti refluxu a vigantolu)
A moje naj sú kavenky 😀 palacinky s nutelou, čokoládová zmrzlina, piškóty so želé, parené buchty... Vlastne rýchlejšie by som napísala čo nemám rada 😁

angel993
22. nov 2019

@smejko25 môj má 3,5 mesiaca a keď zjem nejakú sladkosť jeho bolí bruško a nafukuje ho. Ale ja som sladké veľmi nejedla ani počas tehu ani predtým, takže mi to nechýba.

vilma7
22. nov 2019

Ja jem denne sladké, pomaly na kilá, bez toho by som zgegla. Ale na malú to nemá žiaden vplyv, nereaguje bolesťami bruška.

sara07
23. nov 2019

však sladké , podporuje kojenie, hroznová štava čo sa doporučuje, vinea to je čisty hroznovy cukor
ja som si dala normálne a moje deti su atleti, skôr ich doslova vykrmujem aby trochu pribrali
a domaci kolač neverim že dietatu môže uškodit
to skôr káva , cigarety

evittam
23. nov 2019

@smejko25 Jedla som vsetko co aj pred tehotenstvom tak aj pocas tehotenstva ci dojcenia. Prve 2-3mesiace som si dávala pozor len na veci co nadúvaju. Napr. dcerka je decembrova normálne som si dala trochu kapustnice. Nic sa jej nestalo....