Aké počasie je nevhodné na kočíkovanie?

csillka84
27. okt 2018

Ahojte mamičky októbroviek 2018. Kto už chodí kočíkať malicke? Chcem sa spytat,ake pocasie povazujete za absolutne nevhodne na kocikanie? Trosku chladu,hmly snad nezaskodi ...

beky1813
27. okt 2018

-20,silny vietor a +30. Inokedy mozes kocikovat kolko len chces

puklica13
27. okt 2018

@csillka84 prietrž mracien, povoden, tornado...inak som vsetky deti kocikovala furt..a najlepsie ked sa ochladilo, bolo pod mrakom a ešte aj jemne mrholilo..tak dobre spali vtedy vsetci..😊a je to super na suchu plet

najinka
27. okt 2018

@csillka84 csilka, prosim oprav si to na kocikovanie/kocikovat, lebo nemozem na to pozerat 😁

lienka9
27. okt 2018

@csillka84 minus sme este nezazili ale asi -20C je uz dost zima :D v lete sme chodili aj ked bolo 35 pekne do lesoparku,tam bol prijemny tien alebo k vode super pofukovalo 🙂 takze v lete nevidim obmedzenia

k_a_j_k_a
27. okt 2018

@csillka84 jedna dcerka sa narodila v zime, pri -15C. Druha v lete v extremnych horucavach. Ta zimna bola vonku na druhy den po prichode z nemocnice, ta letna putovala von hned z porodnice, kedze doma sme mali neprijemnejsie ako vonku. Von som chodila, ked to bolo prijemne mne, inak deti spavali na balkone.

pribinak
27. okt 2018

Kočíkovanie v takomto počasí prospeje babatku oveľa viac ako promenáda po obch. centrach.
Neviem kde byvas, ale tvoja tema asi mamičky zo severu Slovenska asi dost pobavila

Vies ako sa hovori, ze neexistuje zle pocasie, iba zle oblečená matka

ellieellie
27. okt 2018

S takým malým bábätkom sa nemá chodiť na prechádzky, keď je hmla a silný mráz (-10 stupňov a viac). Inak kľudne aj v daždi.

katulka1992
27. okt 2018

moje dcéry sú jedna narodená v apríli a druhá vo februári...s obidvomi som išla von už po 2 týždňoch....išla som von za každého počasia, teda pokým nefúkalo nejako extrémne...vraví sa, že s novorodencom môže ísť von do -5 a so starším aj do -10...

yanni
27. okt 2018

Jasne, ze mozes ist s dietatom von aj pir minus 30, aj pri plus 50. Adekvatne sa obliect (seba aj dieta) a nie je problem. Mam vyskusane oboje (sice "len" minus 25 ale plus 50 ano). Ani nik neochorel, ani nezomrel, vsetky deti zdrave, nic im nechyba ani po rokoch.
To su len myty, ze sa nesmie vtedy a vtedy.

Nesla by som len vtedy, ako tu uz bolo spominane, pri tornade, hurikane, keby padali furiky, velka ale fakt, ze velka snehova vychrica (aj ked, ani neviem kedy naposledy v strednej Europe taka bola) a este riadna piesocna burka (aj ked, zazila som niekolko, a bola som aj vonku a nezomreli sme).

csillka84
autor
27. okt 2018

Ako sa da nazov opravit,neviem :(

timilv
27. okt 2018

Ja som chodila fakt stále, až na výnimky keď naozaj veľmi pršalo, alebo v úplnych horúčavách, resp. veľkých mrazoch.... A to naša mala na začiatku problém spať doma cez deň a denne sme boli vonku aj 3-4x vždy po dve hodiny, nachodené som mala kilometre. Treba sa dobre obliecť (primerane počasiu) a kvalitnú obuv a všetko sa dá zvládnuť 🙂 naozaj boli dni, keď bolo vonku tak hnusne, že som stretávala len mamičky s kočíkom a psíčkarov, ale stojí to za to ;)

csillka84
autor
27. okt 2018

Ďakujem za rady. Ja som zo zapadu. Ale lekar nam napr nedoporucil cely mesiac kocikat. Mne sa to vsak zdalo dlho

beky1813
27. okt 2018

@csillka84 divny lekar, uz davno ste mohli byt vkn. Ved je na zapade teplo

timilv
27. okt 2018

@csillka84 My sme boli vonku prvýkrát asi tretí deň po príchode z pôrodnice... A hneď si v ňom pekne pospala 🙂 je síce pravda, že naša sa narodila v lete... Ale kamarátka napríklad rodila v novembri a tiež chodila s malou von asi hneď na druhý týždeň. Dobre obliekla malú a zvládli to 🙂

rech2525
10. dec 2018
river_song
10. dec 2018

Extremna zima, extremne teplo, extremny vietor, burka..inak bola mala vonku vždy..