Ake meno by ste dali k deťom s menami Alexandra a Boris? Čakáme chlapčeka a vôbec netusime ake dat 🙂
Ved určite aby sa tO aj k priezvisko hodilo, to je jasne...Cyril- to aj nás hned napadlo 🙂 ( samozrejme zo srandy)
@katkakostkova skus napisat priezvisko 😉
Priezvisko je Kostka
Juraj, Teodor, Daniel
@katkakostkova Marcel, Adam, René 🙂, Richard, Michal, Norbert....
@katkakostkova Peter Kostka,Daniel Kostka,Michal Kostka,Adrián Kostka,Filip Kostka 😉
Adam Kostka....alebo nieco, co sa zacina na "K"
🙂
Michal je manžel 🙂 a Adam je celkom fajn, moja Mamina stále hovorí az dáme Adama, Diky za tipy, je to veru ťažké rozhodovanie a hlavne zhodnutie sa na jednom 🙂
@katkakostkova no tak nech sa vola po muzovi 🙂
@omnia23 to práve nechceme uz, lebo aj sestra má syna Michala, svagra mame michala, dvoch bratrancov - uz sme "zmichaleni" 🙂
@katkakostkova rozumiem 😉 Ale Adam je naozaj pekne
No uvidime co nakoniec vyberieme, mne osobne sa páči Leo alebo Maxim...no aj ten Adam ja fajn
@katkakostkova Samuel Kostka,Branislav Kostka :o)) ...nakoniec to bude dievčatko ..lekári sa často mýlia...
@miskakyska bodaj by sa mylili, chcela som dievčatko 🙂 ale zatial im to v mojom prípade vzdy vyslo
@katkakostkova hlavne aby bolo zdravučkééé!..Kati už sa Ti to blíži,tak držím palce až Ti všetko dobre dopadne a potom,ak budeš mať čas sa pochvaľ či to slniečko je on,či ona :o))
Ved určite tO je najhlavnejsie aby bolo v poriadku, ved uz mame aj chlapčeka aj dievčatko 🙂 určite hodín potom foto az sa to narodi, uz sa nevieme dočkať 🙂 a dakujem
Ked mas skor ruske mena Alexandru a Borisa, tak hlasujem za spomenuteho Maxima 😉
Ale aj Adam je pekne meno.
Akurat sa nesmie koncit na K, lebo potom si jazyk polame pri vyslovovani celeho mena 😉 To bolo pre mna dolezite. Mne sa paci Filip, ale okrem problemu, ako ho napisat (zijeme v Rakusku), tak by bol problem, lebo priezvisko zacina na PF. A povedat Filip PF... je jazykolam. Teraz ma Philipa kamoska (s priezviskom na H).
@ichbinich môj manžel je za Maxima, tak neviem či sa nakoniec na to dám uhovorit 🙂 bože ked som nebola tehotna toľko mien sa mi páčilo a teraz vôbec netuším 🙂
@katkakostkova a MAREK???? ja som strasne chcela mereka 😉
ale tak Maxim snad nie baby 😅
Maxim, Max ...hm...Timur, Andrej, Roman...
@katkakostkova skor by som uvazovala, aby sa hodilo k priezvisku a nie k surodencom.. Ale mozes pokracovat v abecede. A, B, C - Cyril 😉