Aké máte skúsenosti s mliekom Babylove?

dena28
5. apr 2020

Ahojte maminky. Chcem sa opýtať máme babylove 1 mliečko a začala mi maličká z neho teraz viac grcka... Tak chcela by som vedieť aké máte skúsenosti s týmto mliečkom. Možno je to len obdobie....

mirka969
5. apr 2020

@dena28 ahoj babylove mame od narodenia a maly mi z neho grckal stale ale mne grckal z hocijakeho mlieka. Takze neviem ci je to vase prve mlieko a predtym ste nemali problem. Lekar mi vzdy vravel ze je to normalne kym nevracia prudom. Teraz ma 7 mesiacov a uz to prestalo..vlastne uz od polroka..asi treba pockat kym sa poriadne vyvinie ta klapka aby sa nevracalo naspat mlieko. Ale ak chces mozes skusit aj ine mlieko. 😊

dena28
autor
5. apr 2020

@mirka969 no my sme mali prvý nutrilon a teraz máme toto. A grckala aj z neho... Ako vysplechne to z nej. No rozmýšľam nad probiotikami a uvidím ci to pomôže 🤔

majusikk
5. apr 2020

@dena28 my sme z babylov dostali pliesen do crievok predtym pouzivali sme nutrilon a bolo ok vsetko skusili sme babylove a prestal papat

nikpa
5. apr 2020

@dena28 myslim, ze probiotika s tým nic nemajú. Ak grca, existuje taky prášok z lekárne proti grckaniu - Nutriton, pridáva sa do mlieka. Alebo skus zahustit mlieko s nemliecnu ryžovu kašu. Obe zahustuju mlieko a nemal by z neho grcat.
https://www.benulekaren.sk/nutrilon-1-nutriton-...

veronika4495
Odpoveď bola odstránená
Zobraz
luciannka83
6. apr 2020

Negrcia z toho, že sa preje? Skúste mu robiť troška menšiu dávku. Ak bude vracať aj potom, bude mať reflux.na grckanie je voľne dostupný sirup gastrotus. Mohol by pomôcť. Ja som toto mlieko používala pri oboch synoch a nemali sme žiadne problémy. Dnes má jeden 8r. A druhý 5.