Aké kašičky dávate 10 mesačným deťom na noc ?

ssimona18
9. dec 2019

Ahojte dievčatá aké kašičky dávate svojím detičkám na noc? Mala ma 10 mesiacov, na noc jej dávam iba mliečko pred mliekom jogurt.Poradte dobrú kašu.Dakujem.

jeliz59
9. dec 2019

Môj malý mal problém a doteraz má ....nesmie kasicky s obsahom banánu,ryžové,krupicovepreyoze ho zapeka ...ale môžme cereálne....najlepšia je chuťovo straciatela od Nestlé....nieje ani krupicova ani ryzova dobre zasýti tu má najradšej
A to nieje milovník kasiciek no túto keď vidí tak 1 miska je málo ...
Mimochodom comsa týka riedenia netreba sa úplne držať návodu lebo čo píšu na obale tak konzistencia kasí je ako lepidlo ....píšu na niektorých obaloch bludy....
Pekný večer...🤗🤗🤗

atislava9
9. dec 2019

Ja svojmu 10mes davam kase rano + ovocie/ovocne pyre. Vecer mu davam flasu UM, pri ktorej mi zaspi; ak mu kvazi vecera vyjde skor, ze este nejde spat, tak obcas dam kasu vanilkovu od hame alebo bananovu od nestle na dobru noc. Pridu mi vsak moc sladke, preto to robim len obcas.
A inak otazka - vam deti jedia tie kase - ovsene, spaldove a neviem ake...ciste bez nicoho? Mne samej to nechuti a maly mi tiez taku bez prichute nezje🙁

deedol
9. dec 2019

ja som davala bud z dm (neochutene, ale do UM, takze boli sladsie), nominal (detto) alebo potom hipp (neobsahuju pridany cukor na rozdiel od napr. nestle, tie su ultra sladke). hippky malemu chutili najviac, hlavne ovsena s jablkovou prichutou.

jancika275
10. dec 2019

@ssimona18 ja dávam spaldovu alebo ovsenu z DM, tu zarobím s vodou alebo s UM a dám popuceny banan alebo vyzivu bez cukru. Tie ochutene kase nekupujem, lebo obsahuju kadeco.

jancika275
10. dec 2019

@atislava9 take kase bez nicoho nedavam, vzdy dam do toho popuceny banan alebo vyzivu bez cukru

gumkac19
10. dec 2019

@ssimona18 u nas sa kase nekupovali.. urobila som s vodou/mliekom a do toho pomixovane ovocie

martinals
10. dec 2019

Ahoj ja kupujem Hami vanilkovú a do nej pridám banán, jablko, prednidavku alebo uvarím krupicu,puding.Pred spaním dávam ešte mlieko.

radkaradix
14. dec 2019

Náš malý papáva každý večer ovsenú, povarím minútku vo vode vločky, pridám hrušku/jablko/banán/iné ovocie, pomixujem a spapá plnú misku. Má 11 mesiacov a takto to papá už asi mesiac-dva asi hodinku pred spaním.