Maminy, opat vas prosim o radu.:
Mam skoro 21 mesacnu dcerku, spi sama v postielke vo svojej detskej izbe. Vsetko bolo super - spala od vecera do rana. CCa od 8smej do pol osmej, siedmej - kedy ako. Cez den chodi spat o pol dvanastej do druhej cca... Ziaden cirkus pri zaspavani, ziaden cirkus pri vstavani.
Zaciatkom augusta sme boli s manzelom na 8 dni prec, s dcerkou ostala doma babka, tyzden im zbehol uplne bezproblemovo, mala ani raz nezaplakala ze nema mamu. O tyzden na to manzel odisiel za pracou, podstate je na to dcerka zvyknuta, nebolo to prvy raz. Posledne dva tyzdne - po nociach nespim, zaspavanie je v pohode a okolo 23tej - pocujem uz iba krik, plac, huzdenie, mrvenie, cumle o dusu, potom zase ticho, o 15 minut zase...potom ticho dve hodiny a opat...no proste nanervy. Aj som k nej chodila - pohladkala, vsetko - nema to vyznam, o hodinu zas.. Horuco v izbe neni, ani zima, spi v klasickej posietlke na paploniku, nema rada ked je prirkyta - tak to respektujem.
Co mi poradite? cim tie vykriky a plac je?Uz zacinam mat krce ked idem vecer spat. .
my mame presne to iste cca kazdu druhu noc. Nikto mi zatial nepovedal, cim to moze byt, ale ja som odsledovala, ze sa udeje nejaka zmena, co i len nepatrna, tak sa to hned odzrkadli v spanku. Tak neviem, moze to byt aj vas pripad