Zdravim chcem sa spytat tych mamiciek co uz maju starsie deti. Aj vase deti ked mali okolo 6 mesiaca strasne kricali, vyskali, zjapali? Moja vobec neblabota nehovori ziadne hlasky iba vyzjapuje. Je to ok?
@michaela771 urcite je to ok, objavuje svoj hlas, nas to velmi bavilo pocuvat
@michaela771 aj by som poslala video kde moj ziale do zachripnutia ale neda sa 🙂 skusa co vie dokaze netrvalo to nastastie dlho ale vedel dobre zaskriekat
Dakujem baby lebo to od rana do vecera pocuvame. Clovek sa jej aj prihovara vsetko a kazda jej odpoved je len vykrik ale taky ze ma az bubienky zabolia. A je to nase prve dieta, tak reku ci je to ok ci nedajboh to nieco zle neznaci ze neblabota ale krici.
@michaela771 ja mam tretie, bude mat rok a vrieska stale, ci sa tesi, alebo hneva. Boli nas z toho hlava, usi, obcas zvrieskne tak, ze nam zalahne v usiach a vybehnu slzy. Neprehanam. Trva to zhruba od toho pol roka, este ho to nepreslo. Starsie 2 deti toto absolutne nerobili, ano vyskusali a po par dnoch presli na prijemnejsie zvuky.
Jasne, krici ,,heje heje!" Ako opilec 😊
No naša má 8 a reve a jačí viac ako keď bola bábätko. Ako sa narodila jej sestra v 3 rokoch strašne žiarli katastrofa doteraz. V škole je ok takze iba doma to robí nám a pred sestrou
Je. Skúša čo dokáže ;)