Aj Vaše 6 mesačné deti kričia, výskajú a zjapú?

michaela771
25. júl 2020

Zdravim chcem sa spytat tych mamiciek co uz maju starsie deti. Aj vase deti ked mali okolo 6 mesiaca strasne kricali, vyskali, zjapali? Moja vobec neblabota nehovori ziadne hlasky iba vyzjapuje. Je to ok?

pribinak
25. júl 2020

Je. Skúša čo dokáže ;)

katty2012
25. júl 2020

@michaela771 urcite je to ok, objavuje svoj hlas, nas to velmi bavilo pocuvat

elzus
25. júl 2020

@michaela771 aj by som poslala video kde moj ziale do zachripnutia ale neda sa 🙂 skusa co vie dokaze netrvalo to nastastie dlho ale vedel dobre zaskriekat

michaela771
autor
25. júl 2020

Dakujem baby lebo to od rana do vecera pocuvame. Clovek sa jej aj prihovara vsetko a kazda jej odpoved je len vykrik ale taky ze ma az bubienky zabolia. A je to nase prve dieta, tak reku ci je to ok ci nedajboh to nieco zle neznaci ze neblabota ale krici.

mapa
25. júl 2020

@michaela771 ja mam tretie, bude mat rok a vrieska stale, ci sa tesi, alebo hneva. Boli nas z toho hlava, usi, obcas zvrieskne tak, ze nam zalahne v usiach a vybehnu slzy. Neprehanam. Trva to zhruba od toho pol roka, este ho to nepreslo. Starsie 2 deti toto absolutne nerobili, ano vyskusali a po par dnoch presli na prijemnejsie zvuky.

heidy222
25. júl 2020

Jasne, krici ,,heje heje!" Ako opilec 😊

katulienkax
25. júl 2020

No naša má 8 a reve a jačí viac ako keď bola bábätko. Ako sa narodila jej sestra v 3 rokoch strašne žiarli katastrofa doteraz. V škole je ok takze iba doma to robí nám a pred sestrou